Η λίστα του Ολυμπιακού για τον αντί-Σα

Η λίστα του Ολυμπιακού για τον αντί-Σα

Η λίστα του Ολυμπιακού για τον αντί-Σα

bet365

Ο Ζοσέ Σα οδεύει προς τη Γουλβς και ο Ολυμπιακός έχει έτοιμη τη λίστα του για την διάδοχη κατάσταση κάτω από τα γκολπόστ.

Εδώ και μέρες είναι κάτι που δουλεύεται. Δηλαδή η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζοσέ Σα από τον Ολυμπιακό στη Γουλβς για την οποία εάν δεν προκύψει κάποια συγκλονιστική έκπληξη θα κλείσει και τυπικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εξάλλου σε ανύποπτο χρόνο είχε διαρρεύσει πως ο Πορτογάλος διεθνής πορτιέρε θα είναι ο πρώτος χρονικά που θα πάρει μεταγραφή από τους βασικούς των Ερυθρόλευκων.

Στο ίδιο διάστημα που ο Ολυμπιακός - του οποίου το deal για τον Σα θα κλείσει στα 10 με 12 εκατ. ευρώ - έχει κινηθεί για τη διάδοχη κατάσταση. Δεν είναι μόνο ο Φαμπιάνο της Ομόνοιας. Είναι και ο Μπίρκι - όπως είχατε διαβάσει στο Gazzetta - αλλά και η περίπτωση του Βάτσλικ.

Είναι ακόμα και ο Κλαούντιο Ράμος (που παραχωρείται δανεικός από την Πόρτο όπου ανήκει). Τέσσερις γκολκίπερ σε μία λίστα που έχει και άλλες επιλογές. Και με βάση αυτά που γίνονται γνωστά ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί πιο έντονα για τον Βάτσλικ αλλά και τον Φαμπιάνο.

Ίσως μάλιστα αυτή η εβδομάδα έχει εξελίξεις επί του θέματος ενώ προφανώς στην πρώτη γραμμή των αποχωρήσεων παραμένουν και οι Σεμέδο και Καμαρά. Στα επιμέρους τώρα. Για τον Φαμπιάνο έχουμε να κάνουμε με τον βασικό γκολκίπερ της Ομόνοιας που έχει συμβόλαιο και οι Κύπριοι επιδιώκουν να πάρουν όσα παραπάνω χρήματα μπορούν. Η υπόθεση του 32χρονου Βάτσλικ διαφέρει διότι δεν έχει συμβόλαιο (είναι παίκτης που τελειώνει άμεσα το συμβόλαιό του και μένει ελεύθερος από τη Σεβίλλη πλην όμως παίζει στο Euro με τη χώρα του και έχει ζήτηση).

Ο Τσέχος βέβαια εκτός από την παρουσία του στην Εθνική έχει και ιδιαίτερα καλό όνομα. Με συμβόλαιο δεσμεύεται επίσης ο Ελβετός Μπίρκι (με τη Ντόρτμουντ έως το 2023), για τον οποίο ψάχτηκαν οι Πειραιώτες. Οι υποθέσεις των Φαμπιάνο και Βάτσλικ πάντως απασχολούν ακόμα και απασχολούν σοβαρά τους Ερυθρόλευκους για τη θέση του αντί-Σα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα