Η σοκαριστική ιστορία του Βάτσλικ που πήγε να «χάσει» την κόρη του παίζοντας κρυφτό

Η σοκαριστική ιστορία του Βάτσλικ που πήγε να «χάσει» την κόρη του παίζοντας κρυφτό

bet365

Στη... σκιά των γεγονότων με την κατάρρευση του Έρικσεν ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Τόμας Βάτσλικ, είχε ζήσει τον δικό του... εφιάλτη με τη μικρή κόρη του.

Είναι μία ιστορία που σίγουρα είναι σοκαριστική και την ανέδειξε (και) η αγγλική Sun. Ο έμπειρος Τσέχος πορτιέρε είδε την κόρη του να κείτεται ακούνητη και αμίλητη μετά την πτώση της από το μπαλκόνι τους σπιτιού τους ενώ έπαιζε κρυφτό με τον μπαμπά της! Ο ίδιος ο Τόμας Βάτσλικ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του αυτές τις στιγμές όπου πήγε να... χάσει την μόλις τριών ετών (τόσο ετών ήταν όταν έγινε το περιστατικό) κόρη του Νικόλ.

«Ξαφνικά ήταν ένας δυνατός θόρυβος. Και η τρίχρονη κόρη μου ήταν στο έδαφος. Ακίνητη και αναίσθητη...». Με αυτά τα λόγια ο Βάτσλικ περιγράφει τις φριχτές και σοκαριστικές στιγμές που έζησε εκείνος και η οικογένειά του.

Ο Βάτσλικ ήταν 30 ετών όταν βίωσε αυτό το περιστατικό. Έπαιζε κρυφό με την κόρη του όταν η μικρή έφυγε από έναν κενό χώρο από το μπαλκόνι και έπεσε κάτω! Ο διεθνής γκολκίπερ είχε μιλήσει στην τσέχικη Bezfrazi για το περιστατικό λέγοντας ότι «θυμάμαι που είχε κρυφτεί πίσω από μία κουρτίνα ενώ παίζαμε κρυφτό και βγήκε μετά να μου πει 'μπαμπά εδώ είμαι'. Της είπα να κρυφτεί ξανά και άρχισα να μετράω. 'Μπαμπά που είσαι; Μου φώναξε μετά'. Και μετά ακούστηκε αυτός ο γδούπος. Αυτός ο δυνατός χτύπος».

Η οικογένεια Βάτσλικ δεν ήξερε πως υπήρχε ένα συγκεκριμένο κενό απ' όπου θα μπορούσε να πέσει κάτω η μικρή. Η γυναίκα του Βάτσλικ, Μαρτίνα, βρήκε πρώτη το παιδί και άρχισε να φωνάζει. Η γυναίκα του είδε μία πτώση αλλά δεν κατάλαβε αρχικά ότι ήταν η κόρη τους αλλά στη συνέχεια μόλις το αντιλήφθηκε άρχισε να φωνάζει τον άνδρα της.

Ευτυχώς για το ζευγάρι η Μαρτίνα είχε τελειώσει ιατρική σχολή και αμέσως έδωσε οδηγίες / κατευθύνσεις στον Βάτσλικ το τι να κάνει αφού βεβαιωθεί πρώτα ότι η μικρή Νικόλ δεν είχε πρόβλημα με τη γλώσσα της (δεν είχε γυρίσει ή καταπιεί τη γλώσσα της). «Τα δόντια της ήταν σφιχτά και κλεισμένα. Προσπάθησα να ανοίξω το στόμα της και δεν είχε καταπιεί τη γλώσσα της. Ευτυχώς τα κατάφερα. Είχα μελανιές στα χέρια μου διότι το στόμα της ήταν σφιχτό και χρειάστηκε μεγάλη δύναμη να το ανοίξω», θυμάται ο Βάτσλικ. Λίγο μετά η μικρή επανήλθε αφού της άνοιξε το στόμα ο πατέρας της Τόμας. Στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει δυνατά και την πήγαν στο νοσοκομείο. Μες στο αμάξι η Νικόλ θα έχανε ξανά τις αισθήσεις της.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε από τους γιατρούς πως η Νικόλ δεν είχε σοβαρό τραυματισμό παρά τη σοκαριστική πτώση της. Εάν η μικρή είχε πέσει πάνω σε γωνία στα σκαλιά που ήταν από κάτω σίγουρα δεν θα ζούσε. Δεν έπεσε όμως εκεί. Ευτυχώς για εκείνη και για την οικογένειά της. Η Νικόλ τα κατάφερε, επανήλθε και άφησε πίσω της αυτήν την ιστορία. Ο Βάτσλικ όμως βρέθηκε στην ίδια κατάσταση με τους συμπαίκτες του Έρικσεν. Με την ίδια αγωνία, το ίδιο σοκ και τον ίδιο φόβο. Τελικά όμως όλα πήγαν κατ' ευχήν για τη μικρή Νικόλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα