Μιλόγεβιτς για Κρίστιτσιτς: «Eίναι θέμα της διοίκησης»

Μιλόγεβιτς για Κρίστιτσιτς: «Eίναι θέμα της διοίκησης»

Δημήτρης Βέργος
Μιλόγεβιτς για Κρίστιτσιτς: «Eίναι θέμα της διοίκησης»

bet365

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκε και στον Νέναντ Κρίστιτσιτς, τονίζοντας ότι την υπόθεσή του θα τη χειριστεί η διοίκηση της ΑΕΚ.

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο στην ΑΕΚ θα ήθελαν να βάλουν ένα ποσό στα ταμεία τους και όχι να αποχωρήσει ως ελεύθερος, με το συμβόλαιό του να έχει ισχύ για ακόμα ένα χρόνο.

Η ΑΕΚ όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον ατζέντη του 30χρονου Σέρβου μέσου, ενώ υπήρξαν σενάρια ακόμα και για ανταλλαγή του με κάποιον παίκτη του Ερυθρού Αστέρα καθώς είχε φανεί πως ο σύλλογος του Βελιγραδίου δεν επιθυμούσε να πληρώσει για την επιστροφή του παίκτη στην ομάδα. Από τη μεριά του ο Κρίστιτσιτς πιέζει αρκετά για να γυρίσει στην πατρίδα του, με έναν τρόπο που δεν αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ, όπως είναι λογικό. Για το θέμα ρωτήθηκε και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο Μιλόγεβιτς τόνισε πως έχει μιλήσει με τον Κρίστιτσιτς, γνωρίζει ότι θέλει να φύγει από την ΑΕΚ, ωστόσο παρέπεμψε το συγκεκριμένο ζήτημα στη διοίκηση της Ένωσης, αναφέροντας: «Θα σας πω ξεκάθαρα: Με τον Κρίστιτσιτς μίλησα. Επιθυμία του είναι να γυρίσει στην πατρίδα του. Ξέρω έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Είναι όμως θέμα της διοίκησης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα