ΑΕΚ: Απών ο Κρίστιτσιτς από την πρώτη προπόνηση

ΑΕΚ: Απών ο Κρίστιτσιτς από την πρώτη προπόνηση

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Απών ο Κρίστιτσιτς από την πρώτη προπόνηση

bet365

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δεν βρίσκεται στα Σπάτα για την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ και συνεχίζονται οι επαφές μαζί του για τη διευθέτηση του θέματος.

Ο Κρίστιτσιτς πιέζει την ΑΕΚ για να μείνει ελεύθερος και να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα. Η Ένωση βρίσκεται εδώ και καιρό σε ανοικτή γραμμή με τον ατζέντη του, όμως δεν έχει βρεθεί λύση.

Για το θέμα αυτό μάλιστα ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος τόνισε πως μίλησε με τον 30χρονο μέσο επιβεβαιώνοντας την επιθυμία του να αποχωρήσει, αλλά πρόσθεσε πως το συγκεκριμένο θέμα το χειρίζεται η διοίκηση.

Ο Κρίστιτσιτς δεν δίνει το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα για τη νέα σεζόν το απόγευμα της Τετάρτης (16/6) και πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι επίσημα η αντίδραση του συλλόγου, ο οποίος είναι απόλυτα λογικό να είναι ενοχλημένος με τη στάση του.

Μεταξύ της Ένωσης και της πλευράς του παίκτη, ο οποίος βρίσκεται στο Βελιγράδι, συνεχίζονται πάντως οι επαφές για τον τρόπο διευθέτησης του θέματος ώστε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα