Ο ΠΑΟΚ κατέληξε στον Τέιλορ, αφού χάλασε του Ταβάρες

Ο ΠΑΟΚ κατέληξε στον Τέιλορ, αφού χάλασε του Ταβάρες

bet365

Η αναζήτηση του ΠΑΟΚ για τη θέση του δεξιού μπακ τον οδήγησαν να χτυπήσει πρώτα την πόρτα της Μπενφίκα για τον Τόμας Ταβάρες, αλλά κατέληξε στον Λούκας Τέιλορ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Λούκας Τέιλορ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς έχει ολοκληρωθεί η ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων και ο 26χρονος Βραζιλιάνος με την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι «ασπρόμαυροι» πριν καταλήξουν στον δεξιό μπακ-χαφ της Ντνίπρο είχαν ως προτεραιότητα την απόκτηση του Τόμας Τάβαρες από την Μπενφίκα. Όπως προκύπτει οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων είχαν προχωρήσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία απόκτησης του 20χρονου δεξιού μπακ, με τη μορφή δανεισμού και ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του.

Ο Ταβάρες, που πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Φαρένσε, έμοιαζε να είναι ένας παίκτης με μεγαλύτερη προοπτική, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν προχώρησε την περίπτωσή του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον Πορτογαλικό Τύπο, για δύο λόγους.

Αρχικά κρίθηκε υπερβολικά μεγάλο το ποσό που αξίωνε η Μπενφίκα για τον ετήσιο δανεισμό, ενώ δεν υπήρξε συμφωνία και στο ποσό της ρήτρας για πιθανή αγορά του μετά το τέλος του δανεισμού.

Photos: slbenfica.pt

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα