Τέιλορ στο Gazzetta: «Kλείνω στον ΠΑΟΚ, βλέπω video με την Τούμπα και έχω τρελαθεί» (vid)

Τέιλορ στο Gazzetta: «Kλείνω στον ΠΑΟΚ, βλέπω video με την Τούμπα και έχω τρελαθεί» (vid)

bet365

O Λούκας Τέιλορ επιβεβαιώνει μέσα από το Gazzetta τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ και τονίζει ότι ανυπομονεί να φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου. Η δυσκολία του Λέο Μάτος και τα video που βλέπει από την κατάμεστη Τούμπα για να... «ζεσταθεί».

H πρώτη προσθήκη στη δεύτερη θητεία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ είναι - όπως σας ενημέρωσε το Gazzetta - ο Λούκας Τέιλορ. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μπακ-χαφ της Ντνίπρο τα βρήκε σε όλα με τον Δικέφαλο και ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη.

Ο Λούκας Τέιλορ μίλησε στο Gazzetta, επιβεβαίωσε τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε ότι ανυπομονεί να ζήσει το μεγαλείο των Κυπελλούχων, το οποίο μάλιστα όπως υποστηρίζει αποτελεί και «το μεγαλύτερο κίνητρο» για τον ίδιο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κλείνω στον ΠΑΟΚ, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Ξέρω το μεγαλείο του ΠΑΟΚ και αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα. Είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου και η μετακόμιση στον ΠΑΟΚ μου δίνει το μεγαλύτερο κίνητρο».

Ξεχωριστή αναφορά, φυσικά, επιφύλαξε για τον κόσμο του Δικεφάλου. Ήδη έχει... «βομβαρδιστεί» με μηνύματα από τα social media. Μάλιστα βλέπει ήδη video από τη γεμάτη Τούμπα και... «ζεσταίνεται».

«Ξέρω ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι φανατικοί και πολύ τρελοί. Ήδη έχω λάβει τόσα μηνύματα στους λογαριασμούς μου στα social media. Είναι τρέλα, αλλά καλή τρέλα. Μου δίνουν την απαραίτητη ενέργεια, είναι το καλύτερο καλωσόρισμα.

Ανυπομονώ να παίξω σε μια καυτή, κατάμεστη Τούμπα. Έχω δει videos και έχω τρελαθεί. Τέτοιος πάθος, θέλω να μπω και να το ζήσω. Φαντάζομαι ότι αυτός ο κόσμος σου δίνει με την ατμόσφαιρα αυτή απίστευτη ώθηση για να νικήσεις».

Ο ΠΑΟΚ είχε σε αυτήν τη θέση για πολλά χρόνια έναν συμπατριώτη του που έκανε τη διαφορά. Τον Λέο Μάτος, ο οποίος μάλιστα θεωρείται και από τους κορυφαίους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας. Για την αδιαμφισβήτητη ποιότητα, το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του, το «δέσιμό» του με τους «ασπρόμαυρους». Ο Λούκας Τέιλορ παραδέχεται ότι ο συμπατριώτης του, τού βάζει δύσκολα, αλλά είναι έτοιμος να τον φτάσει και (γιατί όχι;) να τον ξεπεράσει!

«Δεν γνωρίζω καλά τον Λέο προσωπικά. Τον ξέρω φυσικά ως παίκτη και γνωρίζω τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ. Είναι κάτι παραπάνω από ένας παίκτης. Μου βάζει δύσκολα, φυσικά γιατί ξέρω ότι είναι ένας παίκτης ίνδαλμα για τον κόσμο της ομάδας και για την ίδια της την ιστορία. Θα το παλέψω όμως να τον φτάσω και ν' ανταποκριθώ στις προσδοκίες του κόσμου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα