Οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ και Λούκας Τέιλορ!

Οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ και Λούκας Τέιλορ!

bet365

H πρώτη προσθήκη στη δεύτερη έκδοση του ΠΑΟΚ, που θα φέρει την υπογραφή του Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι ο Λούκας Τέιλορ! Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ της Ντνίπρο συμφώνησε σ’ όλα με τους «ασπρόμαυρους».

Από τον Νέτο Γκουερίνο στον Λούκας Τέιλορ, οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την «ασπρόμαυρη» φανέλα έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Ιστορικά, αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω, θα δούμε ότι και η πρώτη μεταγραφή το καλοκαίρι του 2016, όταν χτίστηκε η ομάδα που κατέκτησε τίτλους τα επόμενα χρόνια, ήταν ένας Βραζιλιάνος δεξιός μπακ που αγωνιζόταν στην Ουκρανία: Ο Λέο Μάτος!

Ο 26χρονος μπακ-χαφ έχει συμφωνήσει σ’ όλα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική προσθήκη στη δεύτερη θητεία του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Τούμπα.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν ολοκληρωθεί, υπάρχει οριστική συμφωνία, αυτό που απομένει είναι το τυπικό μέρος με τις υπογραφές και τις επίσημες ανακοινώσεις. Κάτι που ενδεχομένως να γίνει και εντός της εβδομάδας.

Το προηγούμενο διάστημα οι «ασπρόμαυροι» ανέλυαν όλες τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει για το στυλ παιχνιδιού του Λούκας Τέιλορ και κατέληξαν στη θετική εισήγηση για την απόκτησή του, καθώς ο τρόπος που αγωνίζεται στο δεξιό άκρο, είτε ως μπακ, είτε ως χαφ, ταιριάζει απόλυτα σ’ αυτό που ψάχνει ο Ρουμάνος προπονητής του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα