«Πατάει» Αθήνα ο Μιλόγεβιτς, μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας η ΑΕΚ

«Πατάει» Αθήνα ο Μιλόγεβιτς, μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας η ΑΕΚ

«Πατάει» Αθήνα ο Μιλόγεβιτς, μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας η ΑΕΚ

bet365

Εξετάσεις και εργομετρικά τεστ περνούν οι παίκτες της ΑΕΚ το επόμενο διήμερο, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να έρχεται στην Αθήνα ενόψει της πρώτης συγκέντρωσης την Τετάρτη (16/6).

Οι διακοπές των παικτών της ΑΕΚ τελείωσαν, με τους κιτρινόμαυρους να επιστρέφουν στη βάση τους και να μπαίνουν πλέον σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Δευτέρα (14/6) και Τρίτη (15/6) θα λάβουν χώρα οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις πριν την πρώτη συγκέντρωση στα Σπάτα την προσεχή Τετάρτη (16/6) ενόψει και της αναχώρησης για Πήλιο στις 17 Ιουνίου, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Ένωσης ως τις 24 του μήνα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα βρίσκεται από σήμερα Κυριακή (13/6) στην Αθήνα, επιστρέφοντας από το Βελιγράδι και πιάνει και τυπικά δουλειά. Κι αυτό γιατί ο 51χρονος Σέρβος τεχνικός τις τελευταίες εβδομάδες από τότε που ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ προετοιμάζεται, έχοντας δει διεξοδικά τα παιχνίδια της ομάδας από την περσινή σεζόν και όντας σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου, τόσο για τα θέματα της προετοιμασίας όσο και για τα μεταγραφικά.

Στο τελευταίο κομμάτι η ΑΕΚ θέλει να ολοκληρώσει τις προχωρημένες υποθέσεις των Τζαβέλλα, Εντσάμ και Αραούχο. Για τον Έλληνα αμυντικό μένει να βρεθεί η συμφωνία με την Αλάνιασπορ, για τον Γάλλο μέσο απομένει να πάρει στα χέρια του την ελευθέρας του από τη Σέλτικ, ενώ στην περίπτωση του Αργεντινού φορ το πρέσινγκ συνεχίζεται με τη Λας Πάλμας να συνεχίζει τα γνωστά παιχνίδια τακτικής καθώς, όπως ήταν αναμενόμενο, αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά δύσκολη στις διαπραγματεύσεις.

Το ιδανικό για τον Μιλόγεβιτς θα είναι να έχει και τους τρεις αυτούς παίκτες στην Ολλανδία από τις 27 Ιουνίου ως τις 9 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αφού θα έχουν γίνει οι πρώτες αξιολογήσεις του ρόστερ από τον Σέρβο προπονητή στο Πήλιο. Μέσα στις επόμενες μέρες και πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Πορταριά, θα αποφασιστεί σε συνεργασία με τον Μιλόγεβιτς και ποιοι παίκτες θα πάνε στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας. Διάφοροι, όπως είναι ήδη γνωστό δεν υπολογίζονται και αναζητείται τρόπος αποχώρησης τους, ενώ κάποιοι από τους νεαρούς παίκτες θα αποφασιστεί να δοθούν δανεικοί.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν και με την παρουσία του Μιλόγεβιτς πλέον στην Αθήνα, ενώ μένει να φανεί και τι θα συμβεί με τον Τσιγκρίνσκι, ο οποίος παρότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30/6, θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις το επόμενο διήμερο, και θα έχει κουβέντα με τον Σέρβο τεχνικό και τους ιθύνοντες της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα