«Στην Ελλάδα κάνουν όνειρα για Αραούχο, δεν φεύγει όμως από Λας Πάλμας»

«Στην Ελλάδα κάνουν όνειρα για Αραούχο, δεν φεύγει όμως από Λας Πάλμας»

Gazzetta team
«Στην Ελλάδα κάνουν όνειρα για Αραούχο, δεν φεύγει όμως από Λας Πάλμας»

bet365

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Λας Πάλμας δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, εκτός αν έρθει μια πρόταση από την Ένωση, στην οποία δεν θα μπορεί να αρνηθεί.

Η ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Σέρχιο Αραούχο αλλά και με την Λας Πάλμας. Οπως διαβάσατε στο Gazzetta ο «Τσίνο» αποτελούσε εξ αρχής τον βασικό στόχο για τη γραμμή κρούσης της Ένωσης.

Πριν από μερικές ημέρες ισπανικά δημοσιεύματα τόνιζαν ότι οι αξιώσεις του Ραμίρεθ για την παραχώρηση του Αραούχο ανέρχονται στα 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο νέου δανεισμού του 29χρονου επιθετικού με μια υψηλότερη οψιόν αγοράς, η οποία θα ήταν υποχρεωτική για το επόμενο καλοκαίρι, όταν ο Αργεντινός επιθετικός θα είχε ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με τη Λας Πάλμας.

Από την πλευρά του ο παίκτης συνεχίζει το πρέσιγνκ στην διοίκηση της νυν ομάδας του να τον αποδεσμεύσει, ωστόσο επιθυμία της ομάδας των Καναρίων νήσων είναι ο Αραούχο να γίνει το έμβλημα στην προσπάθεια για επάνοδο στα σαλόνια.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το «canarias7», το οποίο μεταξύ άλλων τονίζει ότι η Λας Πάλμας θα του δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού για να οδηγήσει την ομάδα του στη La Liga.

«Οσα όνειρα κι αν τρέφουν στην Ελλάδα για την επιστροφή για τον Αραούχο, η πραγματικότητα είναι η αντίθετη και θα συνεχίσει να είναι η επιθετική ναυαρχίδα της Λας Πάλμας. Ο Αραούχο θα τερματίσει το συμβόλαιό του με τη Λας Πάλμας, εκεί που νιώθει σημαντικός και ασφαλής και εκεί που το πεπρωμένο του είναι να την ανεβάσει στην πρώτη κατηγορία ξανά», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα