Βόλος: Έγκαιρα και σταθερά γεμίζει το ρόστερ του

Βόλος: Έγκαιρα και σταθερά γεμίζει το ρόστερ του

Δημήτρης Βέργος
Βόλος: Έγκαιρα και σταθερά γεμίζει το ρόστερ του

bet365

Στον Βόλο έχουν κινηθεί έγκαιρα για να καλύψουν τις ανάγκες τους ενόψει της νέας σεζόν, ενώ θέλουν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να προχωρήσουν και στις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης.

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Βόλου, όπως το συνηθίζουν στην ομάδα της Μαγνησίας, ξεκίνησε εγκαίρως και φέτος. Τόσο για τους παίκτες που θα αποχωρούσαν, όσο και για τους αντικαταστάτες τους. Τα βήματα που έχουν κάνει οι Βολιώτες μέχρι στιγμής είναι γρήγορα, αλλά σταθερά, πραγματοποιώντας στοχευμένες κινήσεις για να καλύψουν τις ανάγκες του ρόστερ.

Σε σχέση μάλιστα με άλλες ομάδες ανάλογου βεληνεκούς, ο Βόλος βρίσκεται πιο μπροστά στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι στον σύλλογο επικρατεί κάποια βιασύνη. Το αντίθετο. Απλά όπως κάθε χρόνο οι αποφάσεις λαμβάνονται νωρίς προκειμένου στην έναρξη της προετοιμασίας αν είναι δυνατό τα κομμάτια του παζλ να έχουν συμπληρωθεί ώστε το σύνολο να δουλευτεί εξ αρχής ενιαίο.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, στον Βόλο θέλουν ως τα τέλη Ιούνη, όταν και η ομάδα θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά, να έχουν ολοκληρωθεί αν όχι όλες, το μεγαλύτερο ποσοστό των μεταγραφών. Και βρίσκονται σε καλό δρόμο για να το πετύχουν καθώς ουσιαστικά απομένουν άλλες τέσσερις κινήσεις για να καλυφθούν τα κενά, έχοντας σημαντικό χρονικό περιθώριο μπροστά τους. Δηλαδή δύο στόπερ και δύο εξτρέμ. Φυσικά στην πορεία, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αν προκύψουν νέες ανάγκες, τότε θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις.

Η αποχώρηση του Γκαραβέλη καλύφθηκε με την έλευση του Κότνικ, που μαζί με τον Κλέιμαν θα συνθέτουν τη δυάδα στο τέρμα. Στο δεξί άκρο της άμυνας έφυγε ο Ντεντάκης, με τον Βόλο να είναι κοντά στην απόκτηση του 24χρονου Αργεντινού μπακ Πουρίτα, ο οποίος μαζί με τον Τέκιο που ανανέωσε θα είναι οι δύο επιλογές. Στο αριστερό άκρο της άμυνας δεν θα αποκτηθεί παίκτης καθώς υπάρχει ο Φεράρι, μπορεί να αγωνιστεί εκεί κατ' ανάγκη και ο Μπαρτόλο, ενώ και ο Γκρίλο έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί ως αριστερός μπακ. Στο κέντρο της άμυνας, όπως είπαμε, αναμένονται δυο προσθήκες καθώς ο Κολόμπο έλυσε το συμβόλαιό του και ο Μήτογλου πωλήθηκε στην ΑΕΚ. Έτσι υπάρχουν πλέον οι Σάντσες και Γκρίλο.

Στον άξονα τη δεδομένη στιγμή δεν πρόκειται να υπάρξουν προσθήκες καθώς ο Βόλος είναι κομπλέ. Ο Κιάκος θα αποχωρήσει, αλλά δεν προκύπτει τώρα κάποια ανάγκη μιας και οι επιλογές είναι αρκετές. Τσοκάνης, Ριένστρα, Μπαριέντος, Νίνης, ενώ ως αντι-Μπουένο αποκτήθηκε ο Πολωνός Βοϊτκόφσκι για τη θέση του επιτελικού μέσου. Στους εξτρέμ ο Βόλος, όπως τονίσαμε και πιο πάνω, κοιτάζει για δύο προσθήκες για να αντικαταστήσει τους Μαρτίνες και Περέα. Υπάρχει συμφωνία με τον Φερνάντες, έχει ήδη ανακοινωθεί ο Κολομβιανός Ροσέρο, ο οποίος αποκτήθηκε ως έξτρα λύση, συνεχίζει ο Μπαρτόλο, ενώ αποχωρεί ο Κρητικός. Όσον αφορά τη γραμμή κρούσης, ο Φαν Βέερτ είναι κλεισμένος και θα αποτελέσει τον αντι-Δουβίκα, έπειτα από την πώληση του Έλληνα φορ στην Ουτρέχτη.

Οι παίκτες που έφυγαν

Οι παίκτες του Βόλου που έφυγαν

Οι παίκτες που ήρθαν ή είναι κοντά

Οι παίκτες του Βόλου που ήρθαν ή είναι κοντά

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα