Στον Βόλο θέλουν να κλείσουν όλες τις μεταγραφές μέσα στον Ιούνιο

Στον Βόλο θέλουν να κλείσουν όλες τις μεταγραφές μέσα στον Ιούνιο

Δημήτρης Βέργος
Στον Βόλο θέλουν να κλείσουν όλες τις μεταγραφές μέσα στον Ιούνιο

bet365

Ο Βόλος στοχεύει να ολοκληρώσει σχεδόν όλα τα ανοικτά ζητήματα του μεταγραφικού σχεδιασμού μέχρι το τέλος Ιουνίου, πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Ποιες οι επόμενες κινήσεις.

Η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού στον Βόλο «τρέχει» με γοργούς ρυθμούς καθώς στην ομάδα θέλουν να είναι απόλυτα έτοιμοι στις 30 Ιουνίου όταν ξεκινάει η προετοιμασία της νέας σεζόν. Το πρώτο στάδιο θα λάβει χώρα στο Πήλιο, ενώ στη συνέχεια οι Βολιώτες θα φύγουν για την Ολλανδία στις 12 Ιουλίου, όπου μέχρι τις 25 του μήνα θα διεξαχθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Την Τετάρτη (2/6) ανακοινώθηκε άλλη μια μεταγραφή, ο 23χρονος Πολωνός επιτελικός μέσος Καμίλ Βοϊτκόφσκι, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντι-Μπουένο. Είναι η πέμπτη μεταγραφική κίνηση του Βόλου μετά τον Ροσέρο που έχει ήδη ανακοινωθεί και τους Κότνικ, Φερνάντες και Φαν Βέερτ, για τους οποίους απομένουν μόνο τα τυπικά των ανακοινώσεων.

Στόχος των ανθρώπων του Βόλου είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι υποθέσεις που αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ώστε ο νέος προπονητής Γκιγέρμο Αμπασκάλ να έχει συμπληρωμένο το ρόστερ και να δουλέψει με το σύνολό του από την πρώτη μέρα. Ή σε κάθε περίπτωση να έχει πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των μεταγραφών που απαιτούνται.

Πλέον στο στρατόπεδο της ομάδας της Μαγνησίας θα... φουλάρουν για δύο στόπερ, ένα δεξί μπακ και δύο εξτρέμ. Στο μέτωπο του δεξιού άκρου της άμυνας, έπειτα από την επικείμενη συμφωνία με τον Τέκιο για ανανέωση, ο Βόλος εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου Αργεντινού, Εμιλιάνο Πουρίτα της Σαν Μαρτίν Τουκουμάν. Αποτελεί τη βασική επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις, τόσο για αυτό όσο και για τα άλλα ανοικτά ζητήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα