Στον Βόλο ο Κότνικ

Στον Βόλο ο Κότνικ

Θοδωρής Βασίλης
Στον Βόλο ο Κότνικ

bet365

Κι επίσημα ποδοσφαιριστής του Βόλου είναι ο Μάτιτς Κότνικ με την ομάδα της Μαγνησίας να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ποδοσφαιριστής του Βόλου είναι από το Σάββατο (5/6) ο Μάτιτς Κότνικ. Ο πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα κι επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην Ιταλία και την Μπρέσια. Την απόκτησή του 31χρονου τερματοφύλακα είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος της ομάδας, Αχιλλέας Μπέος πριν ένα μήνα περίπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου Σλοβένου τερματοφύλακα Μάτιτς Κότνικ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ο Μάτιτς Κότνικ αγωνιζόταν στην ιταλική Μπρέσια, ενώ τα προηγούμενα τρία χρόνια αγωνιζόταν στον Πανιώνιο (77 συμμετοχές)

Ο Κότνικ ξεκίνησε την καριέρα του στην Σλοβένικη Ντράβογκραντ, ενώ από το 2009 έως το 2017 αγωνίστηκε στην επίσης Σλοβένικη Τσέλιε (157 συμμετοχές).

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της, τον Μάτιτς Κότνικ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα