Νότιος Όμιλος Super League 2: Νίκη με ανατροπή ο Λεβαδειακός, ισοφαρίστηκε στο 95' το Αιγάλεω

Newsroom
Νότιος Όμιλος Super League 2: Νίκη με ανατροπή ο Λεβαδειακός, ισοφαρίστηκε στο 95' το Αιγάλεω

bet365

Στην πρεμιέρα του Νότιου Ομίλου στα ματς της Κυριακής στη Super League 2 το Αιγάλεω ενώ κρατούσε τη νίκη στα χέρια του ισοφαρίστηκε στο 95' και ο Λεβαδειακός γύρισε το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη από 0-1 σε 2-1 υπέρ του. 

Ένα χαρακτηριστικό των υπόλοιπων αγώνων (πλην εκείνων των Παναθηναϊκού Β' και ΑΕΚ Β') του Νότιου Ομίλου στη Super League 2 ήταν πως σε δύο διαφορετικά ματς στο α' μέρος δόθηκαν τρία πέναλτι και στο σύνολο καταλογίστηκαν τέσσερα. Ήταν από δύο στο Ηρόδοτος - Διαγόρας και στο Επισκοπή - Καραϊσκάκης Άρτας.

Κατά τα λοιπά το Αιγάλεω είχε στα χέρια του τη νίκη επί του ΑΟ Χανιά στο γήπεδό του όμως στο 95' ισοφαρίστηκε σε 1-1 και έτσι δεν μπήκε με θετικό τρόπο στη φετινή Super League 2. Ο Λεβαδειακός από την άλλη γύρισε το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη από εκεί που έχανε 0-1 πήγε τον αγώνα στο 2-1 μέσα σε δύο λεπτά (46' με 48'). Νίκη - που σίγουρα είναι και αυτή σημαντική - πήρε και ο Διαγόρας Ρόδου στην έδρα του Ηρόδοτου και ενώ χρειάστηκε να προηγηθεί 2 φορές στο ματς για να το πάρει. Νίκη ήρθε και για την ΑΕ Καραϊσκάκης στην έδρα της Επισκοπής.

Επίσης ως γνωστόν οι Ζάκυνθος και Καβάλα είδαν το αίτημά τους να πάρει αναβολή η πρεμιέρα τους στη Super League 2 να απορρίπτεται. Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο δεν έγιναν τα ματς με Καλλιθέα και Απόλλωνα Πόντου. Για τον Νότιο Όμιλο αυτό αφορά το παιχνίδι της Ζακύνθου με την Καλλιθέα. Ειδικότερα τα κυριακάτικα ματς:

Ηρόδοτος - Διαγόρας 1-2

Από τα πιο... γεμάτα ματς της Κυριακής στον όμιλο. Ο Διαγόρας Ρόδου προηγήθηκε μόλις στο 8' με ένα εύστοχο πέναλτι με εκτελεστή τον Κουϊρουκίδη, που ήρθε μετά από ανατροπή του Μπαστιάνου από τον Αρναούτογλου.

Στο 33' ήρθε το 1-1 για τον Ηρόδοτο. Ο Μουμίν ανέτρεψε τον Χατζησάββα και ο ρέφερι Κατοίκος καταλόγισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζησάββας, ο οποίος νίκησε τον Μπίντση για το 1-1

Στο 43' ο Ηρόδοτος είχε δοκάρι. Πάσα του Χατζησάββα για τον Κοιλιάρα, σουτ από τον μέσο του Ηροδότου και η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπίντση. Γενικότερα το παιχνίδι είχε φάσεις και από τς 2 ομάδες. Στο 76' ήρθε ο Σινγκ να κάνει το 1-2 για τον Διαγόρα έχοντας περάσει ως αλλαγή στον αγώνα.

Σκόρερ: 33' πεν. Χατζησάββας – 8' πεν. Κουϊρουκίδης, 76' Σινγκ

Ηρόδοτος (Τάτσης): Δήμιζας, Αρναούτογλου (87' Σουρνάκης), Βρεττός, Καντέ, Δ. Κοιλιάρας, Ρουσσάκης, Μπολάκης (77' Κατίδης), Αποστολίδης, Χαλκιαδάκης, Κόρτσαμ και Χατζησάββας.

Διαγόρας (Σ. Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Τοπάλ, Τάτσης, Γιώργου, Ρουγκάλας, Πίσπας (61' Μπλάνκο), Λαμπίρης, Κουϊρουκίδης, Ζιούνης (61' Τσιαντούλας), Μπαστιάνος και Μουμίν.

Λεβαδειακός - Αστέρας Βλαχιώτη 2-1

Δεν ξεκίνησε ιδανικά ο αγώνας για τους γηπεδούχους που βρέθηκαν να χάνουν με γκολ του Λάμσε στο 45'. Ωστόσο στο β' μέρος οι Βοιωτοί μέσα σε δύο λεπτά με σκόρερ τους Νίλι στο 46' και Δούμτσιο στο 48' έκαναν το 0-1, 2-1 για να πάρουν το ματς.

Σκόρερ: 46' Νίλι, 48' Δούμτσιος – 45' Λάμσε

Αστέρας Βλαχιώτη (Βελιτζέλος): Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Ζαννής, Λάμσε, Λεονιδόπουλος, Σοκολάροφ, Ζαΐμι, Σάνι, Παπούλης και Τσίπρας.

Επισκοπή - Καραϊσκάκης Άρτας 0-1

Ματς με δύο πέναλτι στη διάρκειά του και αυτό. Στο 28ο λεπτό ο Σταματής με πέναλτι έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Επίσης στο 55' εκτέλεσε πέναλτι ο Ντάρζισιο και ο Χουάντερσον απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο δοκάρι για να χάσει έτσι την ευκαιρία η Επισκοπή για να κάνει το 1-1.

Σκόρερ: 28' πεν. Σταματής

Επισκοπή (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Εμπόι, Ντεμέτριους, Πολυχρόνης, Σταθόπουλος, Νταρζίσιο και Νοικοκυράκης.

Καραϊσκάκης (Τζουγκάνοβιτς): Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Κλιγγόπουλος, Γλυνός, Βαφειάδης, Δερμιτζάκης, Ναζίμ, Σταματής, Ντοναλντόνι και Ρούνεϊ.

Αιγάλεω - Χανιά 1-1

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 4’ ύστερα από το σουτ που επιχείρησε ο Τριμμάτης. Μετά την επίτευξη του τέρματος, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν σε ισορροπία το ματς και να ανεβάσουν ρυθμούς, προκειμένου να φτάσουν στην πολυπόθητη ισοφάριση. Τελικά, κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Τότε, ο Βασιλόγιαννης με κεφαλιά νίκησε τον Σικαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα, 1-1.

Σκόρερ: 4′ Τριμμάτης σουτ – 90+5′ Βασιλόγιαννης κεφ.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Καθάριος, Τριμμάτης, Αρναρέλλης, Τσιλιγκίρης, Μπαρμπαρούσης.

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κατσιμήτρος, Καμαρά, Ζιούλης, Καψάλης, Πατάπης, Τσαμούρης, Κάρλος, Βασιλακάκης, Μπαΐροβιτς, Βάρκας, Βασιλόγιαννης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Σάββατο 6/11
Ρόδος - Εργοτέλης 1-0

Κυριακή 7/11
Καλλιθέα - Ζάκυνθος αναβολή
Αιγάλεω - Χανιά 1-1
Ηρόδοτος - Διαγόρας Ρόδου 1-2
Λεβαδειακός - Αστέρας Βλαχιώτη 2-1
Επισκοπή - Καραϊσκάκης 0-1
Κηφισιά - Παναθηναϊκός Β' 2-0
ΑΕΚ Β' - Καλαμάτα 1-0

2η αγωνιστική:

Παναθηναϊκός Β - ΑΕΚ Β
Καραϊσκάκης - Κηφισιά
Εργοτέλης - Επισκοπή
Αστέρας Βλαχιώτη - Ρόδος
Διαγόρας - Λεβαδειακός
Χανιά - Ηρόδοτος
Ζάκυνθος - Αιγάλεω
ΟΦΙ - Καλλιθέα
Ρεπό: Καλαμάτα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΑΕΚ Β 3
Διαγόρας 3
Καραϊσκάκης 3
Κηφισιά 3
Λεβαδειακός 3
Ρόδος 3
Αιγάλεω 1
Χανιά 1
Αστέρας Βλαχιώτη 0
Επισκοπή 0
Εργοτέλης 0
Ζάκυνθος 0
Ηρόδοτος 0
Καλαμάτα 0
Καλλιθέα 0
ΟΦ Ιεράπετρας 0
Παναθηναϊκός Β 0

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα