Super League 2: Χορταστική ισοπαλία στις Σέρρες, με το δεξί η Ρόδος

Newsroom
Super League 2: Χορταστική ισοπαλία στις Σέρρες, με το δεξί η Ρόδος

bet365

Στον Βόρειο όμιλο στην πρεμιέρα της Super League 2, Πανσερραϊκός και Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Νικηφόρα ξεκίνησε η Ρόδος στον Νότιο όμιλο επικρατώντας με 1-0 του Εργοτέλη.

Με τρία παιχνίδια ξεκίνησε το Σάββατο (6/11) το πρωτάθλημα της Super League 2. Για τον Βόρειο όμιλο εκτός από το Ολυμπιακός Β' - ΠΑΟΚ Β', στο οποίο οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη με 3-1, είχαμε ακόμα ένα παιχνίδι, στις Σέρρες, όπου σε ένα συναρπαστικό ματς ο Πανσερραϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Για τον Νότιο όμιλο, το πρόγραμμα άνοιξε με ένα παιχνίδι, με τη Ρόδο να επικρατεί με 1-0 του Εργοτέλη και να παίρνει το τρίποντο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Χορταστικό ματς έγινε στις Σέρρες, με τον Κανίς να δίνει το προβάδισμα στον Πανσερραϊκό με σουτ στο 24', ενώ τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ, αλλά η μπάλα μετά την εκτέλεση φάουλ του Μαρκιόνι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ξενοδόχοφ. Στο 31' ο Ολυμπιακός Βόλου με σουτ του Κουντουριώτη έφερε το ματς στα ίσια και ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση των πρώτων 45 λεπτών ο Μπάτροβιτς έκανε την ανατροπή βάζοντας μπροστά την ομάδα του Βόλου με 1-2. Στο δεύτερο μέρος με τον Κανίς να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 56' ο Πανσερραϊκός βρήκε απάντηση ισοφαρίζοντας σε 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Ζέρης, Μαρκιόνι (80' Καραμπέρης), Κόντσι (68' Μέσι), Ανάκογλου, Πίντο, Κανίς, Κουκόλης (40' Δημητρίου), Φουάσης (46′ Θεοδωρίδης), Κρητικός (68' Τσιμίκας)

Ολυμπιακός Βόλου (Βαζάκας): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Παπακώστας, Φιλίποβιτς, Ναά, Κόλα, Σκοπελίτης (90' Ντουάρτε), Μπάτροβιτς (90' Αμπουμπακάρι), Βερνάρδος, Κουντουριώτης (66' Χατζηπιρπιρίδης), Σιαφά (80' Ετογκά)

Ρόδος - Εργοτέλης 1-0

Η Ρόδος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο 5' μπορεί ο Αδαμάκης να είδε τον Τσέλιο να τον νικάει, ωστόσο στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μακρυδημήτρης με κεφαλιά έβαλε τους Ροδίτες μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι πάταγαν καλύτερα στο γήπεδο, αν και ο Εργοτέλης είχε κάποιες τελικές, οι οποίες ωστόσο δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Ηλιάδη. Η Ρόδος από ένα σημείο και μετά προσπάθησε ουσιαστικά να διαχειριστεί αυτό το 1-0, το οποίο παρέμεινε ως το τέλος, με τον Εργοτέλη να έχει μαι καλή στιγμή στο 79' για την ισοφάριση, αλλά ο Κουατένγκ είδε τον Ηλιάδη να βγάζει δύσκολα σε κόρνερ το μακρινό σουτ που επιχείρησε, ενώ και στο 83' η προσπάθεια του Κόνραντ δεν βρήκε στόχο. Στις καθυστερήσεις η Ρόδος με τον Σταματελόπουλο έχασε μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ.

Ρόδος (Αντωνίου): Ηλιάδης, Καραγεώργης, Νικολόπουλος, Μακρυδημήτρης, Εντιαγέ, Μίγγος, Μαρτσάκης (87' Σουλάι), Καψάλης, Παπάζογλου (67' Μαρκόφσκι), Βουργουτζής (61′ Σταματελόπουλος), Αδαμάκης (87' Σάαντο)

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Κατσούρρι (63' Κοκκίνης), Ποζατζίδης, Σαρρής, Κόλα, Πέιος, Βουτσάς (83' Χοσάμ), Μπουτσάκης (83' Αμπντάλα), Μπουρσέλης, Κωστανάσιος (69' Κόνραντ), Κουατένγκ

1η αγωνιστική

Βόρειος όμιλος

Σάββατο 6/11

Ολυμπιακός Β' - ΠΑΟΚ Β' 3-1 (Κίτσος 65', Μπα πεν. 72', Βοΐλης 87' - Καλογερόπουλος αυτ. 13')

Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου 2-2 (Κανίς 24', 56' - Κουντουριώτης 31', Μπάτροβιτς 44')

Κυριακή 7/11 (15:00)

Απόλλων Λάρισας - Τρίκαλα
Ηρακλής - Νίκη Βόλου
Βέροια - Αλμωπός Αριδαίας
Απόλλων Πόντου - Καβάλα
Αναγέννηση Καρδίτσας - Θεσπρωτός
Πιερικός - Ξάνθη

Νότιος όμιλος

Σάββατο 6/11

Ρόδος - Εργοτέλης 1-0 (Μακρυδημήτρης 6')

Κυριακή 7/11 (15:00)

Καλλιθέα - Ζάκυνθος
Αιγάλεω - Χανιά
Ηρόδοτος - Διαγόρας
Λεβαδειακός - Αστέρας Βλαχιώτη
Επισκοπή - Καραϊσκάκης
Κηφισιά - Παναθηναϊκός Β'
ΑΕΚ Β'- Καλαμάτα

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα