Κηφισιά-Παναθηναϊκός B' : 2-0

Κηφισιά-Παναθηναϊκός B' : 2-0

Νίκος Αθανασίου
Κηφισιά-Παναθηναϊκός B' : 2-0

bet365

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο, η Κηφισιά... καθάρισε τον Παναθηναϊκό Β', ο οποίος είχε σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να μειώσει το σκορ.

Ξεκίνημα με το δεξί στο πρωτάθλημα της SL2 για την Κηφισιά, η οποία επιβλήθηκε 2-0 του Παναθηναϊκού Β' στο γήπεδο της Καισαριανής. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν στο 26᾽ να έχουν βάλει ισχυρά θεμέλια νίκης. Ο Σωτηράκος στο 9᾽ άνοιξε το σκορ με προσπάθεια από τα αριστερά και στο 26᾽ο Οικονομίδης μετά από λάθος πάσα του Ρόμπι, πάτησε περιοχή και πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

ωγν

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε, με το Τριφύλλι να ανεβάζει την απόδοσή του, να δημιουργεί ευκαιρίες και να απειλεί την εστία της Κηφισιάς. Στο 52᾽ ο Μαραθωνίτης σημάδεψε το δοκάρι της Κηφισιάς ενώ στο 69᾽ ο Βαγιαννίδης αρχικά και στην συνέχεια ο Σιδεράς δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μιχελή που με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν. Ο Σέχου στο 79´με σουτ που πέρασε λίγο άουτ, είχε την τελευταία καλή στιγμή στο ματς για το σύνολο του Γιάννη Βονόρτα.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος (34' Παπασσάβας), Οικονομίδης (88' Μικριτσιάν), Ντοριβάλ, Καλλέργης (68’ Καραγκούνης), Πρίτσας (34' Παυλάκης), Τέτεϊ, Κρητικός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρόμπι (46' Αντωνίου), Σιδεράς, Μαρτίνης, Θεοχάρης (88' Καρβούνης), Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης (62' Σαρδέλης), Μαραθωνίτης (77' Τουρκοχωρίτης) Τσιριγώτης (77' Σεχου), Ενγκμπακοτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα