Αστέρας Τρίπολης: Η καταλυτική ημερομηνία για Ράσταβατς κι η περίπτωση επιστροφής του Καλτσά

Νίκος Καλτσάς

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, στον Αστέρα... ψήνεται η επιστροφή του Νίκου Καλτσά, ενώ ο Μίλαν Ράσταβατς θα δώσει την τελική του απάντηση στους διοικούντες την ομάδα στις 30/5.

Το ραντεβού μεταξύ Αστέρα και Ράσταβατς έγινε στις 19/5 στην Τρίπολη. Οπως σας ενημερώσαμε τότε, οι δύο πλευρές, τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, ανέλυσαν το πλάνο που υπάρχει για το... restart στη ομάδα, μετά την αποκαρδιωτική σεζόν και το μόνο που απομένει είναι το τελικό «ναι» του Σέρβου κόουτς. Αυτό θα έρθει μέσα στις επόμενες 8 ημέρες με την καταλυτική ημερομηνία να είναι στις 30/5. Ο Σέρβος κόουτς θα περιμένει ως τότε μήπως βρεθεί κάποια πιο δελεαστική προοπτική από το εξωτερικό καθώς υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του από ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Από εκεί και πέρα, στο ραντεβού που έγινε, συζητήθηκαν και συγκεκριμένοι μεταγραφικοί στόχοι όπως είναι αυτός του Μάντζη, για τον οποίο σας ενημερώσαμε στο Gazzetta από τις 16/5. Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση και απομένει μόνο η ανακοίνωσή του.

Το δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα των κιτρινομπλέ, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, αναμένεται να είναι ο Νίκος Καλτσάς. Ο 33χρονος εξτρέμ, που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των Αρκάδων, τυγχάνει της εκτίμησης όλων στην ομάδα και προέρχεται μια πολύ καλή σεζόν στην Κύπρο με 6 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα της Καρμιώτισσας. Πρόκειται για μια λύση που θα προσδώσει ταχύτητα, έκρηξη, πάθος και ποιότητα στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ο νέος Αστέρας θα στηριχθεί σε νιάτα αλλά και σε παίκτες έμπειρους - ειδικά σε παίκτες που ξέρουν καλά το DNA του συλλόγου. Ο Καλτσάς, θυμίζουμε ότι έχει παίξει με τον Αστέρα σε 87 ματς, έχοντας 14 γκολ και 14 ασίστ.

Ο σχεδιασμός της ομάδας, λοιπόν, προχωράει κανονικά και από το τέλος του μήνα και μετά θα έρθουν εξελίξεις όσον φορά τόσο στο θέμα του κόουτς όσο και με κάποιες υποθέσεις παικτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα