Αστέρας Τρίπολης: Αρέσει ο Μάντζης

Αστέρας Τρίπολης: Αρέσει ο Μάντζης

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Βασίλης Μάντζης αρέσει πολύ στον Αστέρα Τρίπολη και μάλιστα έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για να πέσουν οι υπογραφές. Λύθηκε η συνεργασία με Μπενίτο.

Ο Αστέρας Τρίπολης φέτος είχε μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Του έλειψε το εύκολο γκολ και στην ομάδα έχουν αρχίσει να ψάχνουν το πώς θα διαμορφωθεί η επιθετική τριάδα για του χρόνου.

Το τέλος της συνεργασίας με τον Μπενίτο, αλλά κι οι σκέψεις για να λυθεί κι αυτή με τον Μπαράλες οδηγούν τους ανθρώπους της ομάδας στο να κοιτάξουν άλλες περιπτώσεις και δη από την Ελλάδα. Ο σίγουρος είναι ο Κωστέας, ένα παιδί από την Ακαδημία που έκλεισε τη σεζόν σκοράροντας στο ματς με τον Ατρόμητο και θα πάρει παραπάνω χρόνο συμμετοχής του χρόνου.

Από εκεί και πέρα έχει ξεκινήσει το σαφάρι για το Νο1 που θα πάρει τη φανέλα με το «9» ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Βασίλης Μάντζης αρέσει πολύ και έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για να πέσουν οι υπογραφές.

Φέτος, σε 32 ματς είχε 6 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα του Ιωνικού και προσπάθησε να κρατήσει την ομάδα της Νίκαιας στη Stoiximan Super League με τα γκολ του.

Ο Μάντζης είναι ένας κλασικός σκόρερ. Στο Βόλο είχε σε 59 ματς 21 γκολ, στον Ιωνικό σε 50 εμφανίσεις 15 τέρματα και στον Ολυμπιακό Λευκωσίας σε 48 ματς σκόραρε 13 τέρματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα