Αστέρας Τρίπολης: Εγινε το ραντεβού με Ράσταβατς, σε καλό δρόμο η υπόθεσή του

 Αστέρας Τρίπολης: Εγινε το ραντεβού με Ράσταβατς, σε καλό δρόμο η υπόθεσή του

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης και ο Μίλαν Ράσταβατς τα είπαν για περίπου δύο ώρες και τις επόμενες ημέρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις.

Σε πρώτο πλάνο έχει θέσει ο Αστέρας Τρίπολης την επιστροφή του Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο του και η περίπτωση του Σέρβου τεχνικού «τρέχει» από καιρό.

Για σήμερα (19/5) μάλιστα είχε προγραμματιστεί ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών και οι σχετικές εξελίξεις «φωτογραφίζουν» πως το θέμα του βρίσκεται σε καλό δρόμο. Η συνάντησή τους διάρκεσε περισσότερες από δύο ώρες και η πρόταση των Αρκάδων αφορά συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2025, ενώ ο 50χρονος κόουτς φαίνεται πως έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε.

Αλλωστε το club και εκείνος γνωρίζονται, αφού ο Ράσταβατς ήταν για 2,5 σεζόν στον πάγκο του (Δεκέμβριος 2019-Μάιος 2022) και 2020/21 συμμετείχαν στα play-offs.

Πλέον μέσα στο επόμενο τριήμερο, όπως προσδιορίζεται κατά μία πηγή, αναμένονται εξελίξεις με τον Α (θετικό) ή Β (αρνητικό) τρόπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα