Μπράντον Τόμας: «Είμαι ένας παίκτης που θέλω να δίνω ότι χρειάζεται στην ομάδα μου»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Μπράντον Τόμας

bet365

Τι δήλωσε ο Ισπανός επιθετικός και σκόρερ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Λεωφόρου και τι ισχύει με τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να μετράει απώλειες και τραυματισμούς. Στη λίστα ήρθε να προστεθεί εκ νέου το όνομα του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος αποχώρησε στο 27ο λεπτό της ισόπαλης (1-1) αναμέτρησης στη Λεωφόρο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός επανήλθε στο γήπεδο λίγο αργότερα, σε μια προσπάθεια για να συνεχίσει την αναμέτρηση, αλλά τελικά αντικαταστάθηκε στο 27′ από τον Μπράντον, με την κατάσταση του να επανεκτιμάται κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας από το ιατρικό επιτελείο του «Δικεφάλου».

Ο αντικαταστάτης του Ολιβέιρα, ο Μπράντον Τόμας, ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές και όπως είπε είναι χαρούμενος για το γκολ και το βαθμό της ισοπαλίας.

Πιο αναλυτικά ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΟΚ, που είναι καλά, παρά το χτύπημα του Σένκεφελντ στο κεφάλι, είπε με άψογα ελληνικά που γνωρίζει πολύ καλά στην κάμερα της Cosmote TV:

«Παίξαμε καλά, με δύναμη και πάθος, διεκδικήσαμε τη νίκη από ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι εξ αρχής θα ήταν δύσκολο. Θεωρώ ότι βάσει της απόδοσής μας, ίσως, να αξίζαμε κάτι παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας. Πάντα μπαίνω στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα. Με ότι χρειάζεται, με πάθος, με ένταση, με γκολ.

Στη φάση που σκόραρα, με είδε ο Φιλίπε στο χώρο, έκανα το σουτ και με τη βοήθεια της τύχης κατάφερα να σκοράρω. Είμαι ένας παίκτης που θέλω να δίνω ότι χρειάζεται στην ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ, η ομάδα χρειαζόταν το γκολ».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα