Ολυμπιακός: «Οι αλήτες της ΕΠΟ και η ανίκανη να τους αντιμετωπίσει κυβέρνηση, σκότωσαν το ποδόσφαιρο!»

Newsroom
οσφπ
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ εκφράζοντας τα παράπονα για τη διαιτησία του ντέρμπι.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό καθώς επικράτησε με 3-1 και αύξησε τη διαφορά στο +9.

Σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε δύο λεπτά νωρίτερα λόγω της έντασης που υπήρξε και ακολούθησε ένα χάος με τους οπαδούς να μπαίνουν στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του ματς, ρίχνοντας τα «βέλη» της κατά της ΕΠΟ και της διαιτησίας.

«Σήμερα είδαν ακόμα και οι τυφλοί τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η νοθεία, η αλητεία και οι παράνομοι έδειξαν ότι δεν έχουν καμιά συστολή. Σας είχαμε πει ότι ο κόσμος μας είναι καζάνι που βράζει! Έκανε πολύ υπομονή.

Βάπτισαν πέναλτι μια φάση που δεν υπάρχει καμμιά επαφή. Δεν πήγαν καν στο βαρ όταν έγινε καθαρό φάουλ πριν απο το γκολ της ΑΕΚ. Αηδίασε ολόκληρη η Ελλάδα. Οι αλήτες της ΕΠΟ και η ανίκανη να τους αντιμετωπίσει κυβέρνηση, σκότωσαν το ποδόσφαιρο!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα