Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Εισβολή οπαδών μετά το φινάλε και την πρόωρη λήξη

Newsroom
Επεισόδια Καραϊσκάκης
Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ έληξε δύο λεπτά νωρίτερα και ενώ στις καθυστερήσεις δεν είχε παιχθεί ποδόσφαιρο. Οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με την αστυνομία να κάνει χρήση και χημικών!

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε αμέσως μετά το γκολ του Μάνταλου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, όταν και διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό 3-1 για την Ενωση.

Η πλευρά των «ερυθρολεύκων» διαμαρτυρόταν ήδη έντονα για το πέναλτι που είχε δοθεί νωρίτερα υπέρ των «κιτρινόμαυρων» και μέσω αυτού ο Λιβάι Γκαρσία έδωσε στους«κιτρινόμαυρους» το προβάδισμα με 2-1.

Μάλιστα και ο ισχυρός τους άνδρας Βαγγέλης Μαρινάκης είχε κατέβει στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρόταν προς τους ρέφερι. Προς στιγμήν τα πνεύματα ηρέμησαν, όμως μετά το 1-3 οι παίκτες της Ενωσης, όπως και ο πάγκος της, δέχθηκαν από την εξέδρα αντικείμενα και από εκείνη τη στιγμή και ως το φινάλε δεν παίχθηκε μπάλα. Ο ρέφερι Ντάβιντε Μάσα που είχε υποδείξει επτά λεπτά καθυστερήσεων σφύριξε τη λήξη στα πέντε, αφού οι γηπεδούχοι -μέλη της αποστολής και παράγοντες-διαμαρτύρονταν έντονα, ενώ ορισμένοι πετούσαν και μπάλες μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Υπήρχαν συνεχείς αντεγκλήσεις, ενώ αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ιταλού ρέφερι ορισμένοι φίλοι του Ολυμπιακού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν προς τη φυσούνα.

Αμέσως άνδρες των ΜΑΤ βρέθηκαν γύρω της, υπήρξε νέα εστία έντασης με τις δυνάμεις της αστυνομίας να κάνουν χρήση χημικών, αλλά λίγη ώρα αργότερα τα πνεύματα τελικά ηρέμησαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα