Play – outs, η βαθμολογία της 4ης αγωνιστικής: Party σε Γιάννενα και Λαμία!

Newsroom
πασσ

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Λαμία είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι της 4ης συγκλονιστικής αγωνιστικής των playouts. Σε θέση υποβιβασμού Ιωνικός και Λεβαδειακός, μπελάδες για Παναιτωλικό.

Στους Ζωσιμάδες, ο γηπεδούχος ΠΑΣ Γιάννινα είχε το άγχος των βαθμών καθώς έχει μπλέξει στα σενάρια παραμονής, ενώ από την άλλη ο Παναιτωλικός μετά το κακό ξεκίνημα και τις τρεις σερί ήττες στο έξτρα πρωτάθλημα έψαχνε ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να ησυχάσει και από τα... μαύρα σύννεφα. Τελικά ο Αγιαξ της Ηπείρου, στο πιο συγκλονιστικό ματς της διαδικασίας των play outs πήρε μια σημαντική νίκη μετά από περίπου 3 μήνες.


Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι γκόλ με το εξαιρετικό σουτ του Παμλίδη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στην γωνία του Ανέστη που δεν είχε αντίδραση. Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε δέκα λεπτά, καθώς ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να ισοφαρίσει σε 1-1, με πανομοιότυπο τρόπο από το έξυπνο πλασέ του Χουάνπι.

Στην επανάληψη το σενάριο αντιστράφηκε. Οι Αγρινιώτες ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με 2-1 με γκολ του Καρέλη, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα λίγα λεπτά μετά κι αφού αρχικά ο Ανέστης έπιασε το πέναλτι του Εραμούσπε, ο Παμλίδης σε ένα από τα... ριμπάουντ βρήκε πάλι δίχτυα. Tελικά με ένα ακόμη πέναλτι, αυτή την φορά εύστοχο από τον Εραμούσπε ο «Αγιαξ της Ηπείρου» πήρε τη μεγάλη νίκη με 3-2 και αγκάλιασε την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη ο Παναιτωλικός γνώρισε την 4η ήττα και είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στο έξτρα πρωτάθλημα.

Στον... τελικό της Βοιωτίας ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ιωνικό, αν και οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη καμία πήρε το πολύτιμο τρίποντο. Ο Φατινγκά ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα με 1-0 στους Νικαιώτες και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Ο καλύτερος Λεβαδειακός έκανε την αντεπίθεση και μέσα σε έξι λεπτά με τα γκολ του Γερεμέγιεφ και του Μεχία, γύρισε το ματς σε 2-1 όμως δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη, αφού οι φιλοξενούμενοι στο φινάλε είχαν τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουν με τον Τσιγκρίνσκι σε ενα γκολ κατακυρώθηκε μέσω VAR.

Μεγάλη νίκη που ισοδυναμεί με άλμα παραμονής πέτυχε η Λαμία, που έχοντας ως χρυσό σκόρερ τον Νίκο Βέργο επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου. Με τους βαθμούς της νίκης οι Φθιωτοί πέρασαν τον Ιωνικό και βρέθηκαν ξανά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ το ερχόμενο Σάββατο ταξιδεύουν στην Τρίπολη για ένα ακόμη ματς επιβίωσης...

Τέλος στην Κρήτη, ίσως στο πιο αδιάφορο ματς της ημέραςμ ο ΟΦΗ προηγήθηκε του Αστέρα, όμως οι Αρκάδες έφυγαν με πολύτιμο βαθμό από το Γεντι Κουλέ.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Λεβαδειακός – Ιωνικός 2-2
ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 1-1
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 3-2
Λαμία – Ατρόμητος 1-0

Η βαθμολογία των play-outs (4η αγωνιστική)

7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 34
8. Ο.Φ.Η. 34
9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 29
10. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 29
11. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 27
12. ΛΑΜΙΑ 26
-----------------------
13. ΙΩΝΙΚΟΣ 25
14. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 23

Η επόμενη αγωνιστική (5η)

Σάββατο 29 Απριλίου
Παναιτωλικός – Λεβαδειακός
Αστέρας Τρίπολης – Λαμία
Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα
Ατρόμητος – ΟΦΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα