Τζόρτζεβιτς για το Κροάσια-Ολυμπιακός: Πώς η ομάδα μπάσκετ βοήθησε στο έπος του Ζάγκρεμπ

Τζόρτζεβιτς για το Κροάσια-Ολυμπιακός: Πώς η ομάδα μπάσκετ βοήθησε στο έπος του Ζάγκρεμπ

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο ματς με την Κροάσια στο Ζάγκρεμπ

bet365

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς άνοιξε τη ψυχή του στο Gazzetta. Θυμήθηκε πολλές στιγμές από τη μυθική καριέρα του και μία απ' αυτές ήταν κι η επική πρόκριση στο Ζάγκρεμπ επί της Κροάσια. Πώς όμως βοήθηση η ομάδα μπάσκετ αυτή του ποδοσφαίρου;

Θα μπορουσε να είναι το βιβλίο της ζωής και της καριέρας του. Σε μια συνέντευξη περίπου 19.000 λέξεων, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς θυμήθηκε απίστευτες - ανέκδοτες ιστορίες μέσω του Gazzetta, από τη μυθική πορεία του στα γήπεδα.

Μετά την ιστορία με το κάπνισμα και τον Μπάγεβιτς και το σκηνικό με το κυνήγι στη φιέστα του 2007 ελέω Ριβάλντο, το Gazzetta στέκεται στην ιστορία του Τζόλε με τη βοήθεια της ομάδας μπάσκετ σ' αυτήν του ποδοσφαίρου στο έπος του Ζάγκρεμπ επί της Κροάσια.

Ο Πέτρος Πασσαλής, μας έχει πει στο Gazzetta, ότι όταν τελείωσε το ματς με στο Ζάγκρεμπ με την Κροάσια έκλεισε την τηλεόραση, δεν μπορούσε να βλέπει εσάς να πανηγυρίζετε κι εκείνος να μην είναι μαζί σας. Ήταν εκτός αποστολής γιατί είχε σπάσει το πόδι του. Εσύ αυτό το ματς πώς το έζησες;

Σ' αυτό το ματς μέσα στην Κροατία συναντήσαμε μια θερμοκρασία -20. Πέφταμε κάτω σαν τα κοτόπουλα. Δεν είχαμε και τα κατάλληλα παπούτσια. Ευτυχώς, η ομάδα μπάσκετ έπαιζε με την Τσιμπόνα και μας έφερε τα κατάλληλα παπούτσια. Αλλά και πάλι, αν δεν τα έχεις συνηθίσει, είναι δύσκολα. Μας χτύπησαν, μας έκαναν πληγές. Βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και είχε -18, δεν μπορούσαμε να πάρουμε ανάσα. Ο μόνος που στάθηκε λόγω του βάρους και του ύψους, ήταν ο Νινιάδης. Ήταν κι από Ρωσία και ήξερε αυτές τις καιρικές συνθήκες. Ήταν και ελαφρύς και ήταν σαν να μην πατούσε στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς γλιστράγαμε και θυμάμαι ότι στο πρώτο ημίχρονο έπεσα στα πόδια του Ζάετς, που τότε ήταν προπονητής στη Ντιναμό. Ακόμη και σήμερα, αν γυρίσω τη φάση αυτή πίσω, νιώθω τον πόνο να περνάει από μέσα μου. Αν στο πρώτο ημίχρονο είπαμε «άντε καλά είναι», στο δεύτερο ήταν χειρότερο. Δεν μπορούσαμε ούτε να περπατήσουμε. Να τρέξουμε; Δεν υπήρχε περίπτωση, αλλά ευτυχώς σταθήκαμε καλά και περάσαμε στον επόμενο γύρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα