Τζόρτζεβιτς-Ριβάλντο: Το «ρουφιάνος» στη φιέστα και το ξύλο που γλίτωσε ο «Τζόλε» λόγω του «Ρίμπο» στο Gazzetta

Τζόρτζεβιτς-Ριβάλντο: Το «ρουφιάνος» στη φιέστα και το ξύλο που γλίτωσε ο «Τζόλε» λόγω του «Ρίμπο» στο Gazzetta

Τζόρτζεβιτς - Ριβάλντο

bet365

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, μέσω της εξομολόγησής του στο Gazzetta, θυμήθηκε το... κυνηγητό στη φιέστα του 2007, επειδή πίστευαν ότι είναι «ρουφιάνος» της διοίκησης στην υπόθεση ανανέωσης του Ριβάλντο!

Θα μπορουσε να είναι το βιβλίο της ζωής και της καριέρας του. Σε μια συνέντευξη περίπου 19.000 λέξεων, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς θυμήθηκε απίστευτες - ανέκδοτες ιστορίες μέσω του Gazzetta, από τη μυθική πορεία του στα γήπεδα.

Μετά την ιστορία με το κάπνισμα και τον Μπάγεβιτς, το Gazzetta, στέκεται στην αναφορά του θρυλικού αρχηγού για τη φιέστα του 2007. Τότε που τον έβγαλαν «ρουφιάνο» λόγω του Ριβάλντο και το... ξύλο που γλίτωσε έχοντας μαζί τα δύο του παιδιά.

«Με έβγαλαν ρουφιάνο για τον Ριβάλντο, παραλίγο να φάω ξύλο»

Εσένα σε είχαν «χτυπήσει»;

Πολλές φορές. Μα και ο πρώτος που πρέπει να τα ακούσει είναι ο αρχηγός. Πιο παλιά τα είχε ακούσει ο Κούλης (Καραταΐδης) και μετά τα άκουγα εγώ. Δεν λέω ότι πρέπει να είναι έτσι, αλλά έχουμε ευθύνη. Ότι με κυνήγησαν, ναι, με κυνήγησαν.

Μπορείς να θυμηθείς μια τέτοια στιγμή;

Φυσικά και μπορώ. Τότε που ο Ριβάλντο δεν ανανέωσε τελικά με τον Ολυμπιακό, γιατί είχε μια διαφωνία με τη διοίκηση, με είχαν βγάλει σε μια εκπομπή. Νομίζω ήταν το Super Σάββατο. Εμένα γενικά δεν με έστελναν σ' αυτά. Την εκπομπή δεν την έβλεπα εγώ. Μου έδειχναν τότε κάτι αποσπάσματα και έπρεπε να σχολιάζω. Ως αρχηγός, ήξερα κάποια πράγματα παραπάνω. Με τον Ριβάλντο, η διοίκηση είχε κάποια κόντρα. Εγώ είχα πει: «Ως αρχηγός τον καλώ στη φιέστα γιατί μας βοήθησε. Το τι έχει με τη διοίκηση είναι κάτι άλλο. Θέλουμε να είναι παρών γιατί μας βοήθησε». Μετά έλεγαν ότι είμαι «ρουφιάνος του προέδρου και της διοίκησης». Εκείνο το διάστημα, υπήρχε αρκετή καθυστέρηση σε κάποιες πληρωμές. Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά υπήρχε καθυστέρηση 6-7 μηνών. Δεν υπήρχε φόβος ότι θα χάσουμε τα λεφτά μας φυσικά. Όχι! Απλά 2-3 ονόματα είχαν καθυστέρηση 1-2 μήνες και εγώ έπρεπε να κρατάω ισορροπίες. Ελεγαν κάποιοι στα αποδυτήρια: «Γιατί έχει πληρωθεί ο Ριβάλντο;». Ελεγα: «Είναι ο Ριβάλντο, πρέπει να το σεβαστούμε και να κάνουμε υπομονή». Επρεπε να κρατηθεί η ισορροπία. Μιλάμε για έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή, έναν πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, της Μίλαν, έναν κάτοχο Χρυσού Παπουτσιού. Είναι ο Ριβάλντο, δεν μπορούμε να είμαστε το ίδιο. Αυτά τότε δεν μπορούσα να τα πω δημοσίως. Εγώ ήξερα το λόγο που αντέδρασε έτσι, αλλά δεν γινόταν να το πω. Είχε πάρει το μήνυμα ότι δεν θα του ανανεώσουν και αντέδρασε έτσι, λογικά. Εγώ, απλά είπα ότι διαφωνώ σ' αυτό, ότι στηρίζω τη διοίκηση. Εγώ ως αρχηγός τον σεβάστηκα και τον κάλεσα γι' αυτό. Την άλλη μέρα στη φιέστα έπεσε πολύ κυνηγητό προς το πρόσωπό μου. Στην εκπομπή δεν είχαν παίξει τη δήλωσή μου όπως τα είχα πει, έκοψαν ένα κομμάτι. Εγιναν αυτά τα κλασικά στο μοντάζ. Στις ειδήσεις υπήρχε πρώτο θέμα ότι είμαι ο ρουφιάνος. Εφαγα κυνήγι στη φιέστα και ευτυχώς υπήρξε ο Μάριτς και με προστάτευσε, είχα μαζί μου και τα δύο μικρά παιδιά μου. Παραλίγο να έτρωγα και ξύλο κιόλας.

Α, μιλάς για κανονικό κυνηγητό...

Κανονικό! Αφού μπήκαν μέσα σου λέω.

Ξέρεις, δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι έχει φάει κυνηγητό ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Για κάποιον λόγο έπρεπε να γίνει αυτό. Μπορεί να θεώρησαν ότι θέλω να καλύψω τη διοίκηση. Δεν με ρώτησαν όμως αν τα είχα πει έτσι. Αν ήταν ολοκληρωμένες οι προτάσεις που χρησιμοποίησα. Εγώ είπα ότι δεν συμφωνώ, αλλά γιατί δεν συμφωνώ. Εγώ ήμουν ο πρώτος που είπα: «Ελα μαζί μας αύριο στη φιέστα», αλλά αυτό δεν το έπαιξαν. Και σώθηκα στο τσακ, ενώ είχα μαζί και τα παιδιά μου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα