Άρης: Ο Μήτρογλου απέρριψε την πρόταση διακανονισμού και απαιτεί την άμεση καταβολή 350.000 ευρώ

Άρης: Ο Μήτρογλου απέρριψε την πρόταση διακανονισμού και απαιτεί την άμεση καταβολή 350.000 ευρώ

Newsroom
Ο Μήτρογλου

bet365

Έχοντας στα χέρια του την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ο Κώστας Μήτρογλου απέρριψε την πρόταση της ΠΑΕ Άρης και απαίτησε την άμεση καταβολή της οφειλής των 350.000 ευρώ.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή του Κώστα Μήτρογλου κατά της ΠΑΕ Άρης υποχρεώνοντας την τελευταία να καταβάλλει εντός πέντε εργάσιμων ημερών το ποσό των 350.000 ευρώ που οφείλει στον ποδοσφαιριστή για να αποφύγει την αφαίρεση τριών βαθμών. Άμεσα οι «κίτρινοι» μπήκαν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta πρότειναν στην πλευρά του παίκτη την καταβολή του ποσού σε δύο δόσεις. Ωστόσο, η απάντηση που έλαβαν από τον Κώστα Μήτρογλου ήταν αρνητική καθώς έχοντας στα χέρια του την απόφαση του δικαστηρίου απαίτησε την άμεση καταβολή της οφειλής κάτι που προφανώς προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Άρη.

Αυτό σημαίνει ότι οι «κίτρινοι» θα πρέπει να τακτοποιήσουν άμεσα το ζήτημα που προέκυψε για να αποφύγουν τη βαθμολογική ποινή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα