Άρης: Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον Μήτρογλου και επιβάλλει στην ΠΑΕ Άρης την εξόφληση του (350.000 ευρώ)

Άρης: Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον Μήτρογλου και επιβάλλει στην ΠΑΕ Άρης την εξόφληση του (350.000 ευρώ)

Newsroom
Ο Μήτρογλου

bet365

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή του Κώστα Μήτρογλου κατά της ΠΑΕ Άρης και επιβάλλει στην τελευταία να προχωρήσει στην ολοσχερή εξόφληση της οφειλής των 350.000 ευρώ εντός πέντε εργάσιμων ημερών για να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών.

Η αντιδικία της ΠΑΕ Άρης με τον Κώστα Μήτρογλου συνεχίστηκε με δικαίωση του τελευταίου καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την αίτηση του ποδοσφαιριστή και επέβαλε στους «κίτρινους» να προχωρήσουν στην ολοσχερή εξόφληση του – ποσό των 350.494,23 ευρώ – εντός πέντε εργάσιμων ημερών ούτως ώστε να αποφύγει την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών. Στην ανακοίνωση της η ΕΠΟ αναφέρει ότι ο Μήτρογλου κατέθεσε προσφυγή λόγω της μη καταβολής της δόσης της 15η Μαρτίου 2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ. «Δέχεται εν μέρει την αίτηση επιβολής ποινών του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μήτρογλου κατά της ΠΑΕ Άρης και απορρίπτει την ανταίτηση της ΠΑΕ Άρης κατά του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μήτρογλου. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Άρης μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Κωνσταντίνου Μήτρογλου, του ποσού των 350.494,23 ευρώ νομιμοτόκως, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της λήξης πληρωμής της καθυστερούμενης και μη καταβληθείσας στις 15.3.2023 δόσης οφειλής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα