Άρης: Σε διαπραγματεύσεις με τον Μήτρογλου για τη διευθέτηση της οφειλής

Άρης: Σε διαπραγματεύσεις με τον Μήτρογλου για τη διευθέτηση της οφειλής

Ο Μήτρογλου

bet365

Άρης και Κώστας Μήτρογλου ήδη βρίσκονται σε επαφές με απώτερο σκοπό τη διευθέτηση της οφειλής των 350.000 ευρώ έπειτα από τη δικαίωση του ποδοσφαιριστή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Βάσει της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, η ΠΑΕ Άρης θα πρέπει να εξοφλήσει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή εντός πέντε εργάσιμων ημερών, καταβάλλοντας ένα ποσό της τάξεως των 350.000 ευρώ. Στην πραγματικότητα, είναι μεγαλύτερο το διάστημα που έχουν στη διάθεσή τους οι «κίτρινοι» για τη διευθέτηση του ζητήματος.

Εντούτοις, ήδη οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε σε προφορικό επίπεδο έναν τρόπο καταβολής των χρημάτων σε μικρό χρονικό διάστημα και αναμένεται η απάντηση του Κώστα Μήτρογλου.

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Μήτρογλου υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1.5 έτους στον Άρη τον Γενάρη του 2020 με συνολικές απολαβές της τάξεως των 600.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα