Άρης: Αμετακίνητος ο Καρυπίδης για Μπαλτάκο, Μπένετ και οργισμένος για τη δίωξη

Άρης: Αμετακίνητος ο Καρυπίδης για Μπαλτάκο, Μπένετ και οργισμένος για τη δίωξη

Newsroom
Ο Καρυπίδης

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ξεκαθάρισε στους συνεργάτες του ότι δεν παρεκκλίνει ούτε χιλιοστό απ’ όσα έχει πει για τους Μπαλτάκο, Μπένετ εκφράζοντας παράλληλα τον εκνευρισμό του για το ότι μόνο κατά του ιδίου άσκησε δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης είχε επαφή με τον αντιπρόεδρο της εταιρίας, Παναγιώτη Μπιλίρη, ο οποίος εκπροσώπησε την ομάδα στη συνάντηση με τους Τάκη Μπαλτάκο, Στιβ Μπένετ. Αφού ενημερώθηκε λεπτομερώς για όλα όσα αναφέρθηκαν στη διάρκεια της σύσκεψης ξεκαθάρισε στους συνεργάτες του ότι δεν παρεκκλίνει ούτε χιλιοστό από τις πρόσφατες τοποθετήσεις του τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ όσο και στη ραδιοφωνική συνέντευξή του. Εκτιμά ότι οι κ. κ. Μπαλτάκος, Μπένετ είναι υποχρεωμένοι να παραιτηθούν αν δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την παρουσία καλύτερων διαιτητών στα play-offs του Πρωταθλήματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια διαρροή της ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι εκνευρισμένος με τη δίωξη που άσκησε εναντίον του ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κάνοντας λόγο για στοχοποίηση και επιλεκτική ευαισθησία, βάσει δηλώσεων που έκαναν παράγοντες άλλων ομάδων κατά των οποίων δεν έγινε η παραμικρή νομική ενέργεια. «Φαίνεται ότι ακούει μόνο τι λέω εγώ, για κάποιους άλλους κωφεύει», σχολίασε στον κύκλο του.

Σε ότι αφορά δε το σχόλιο του Αχιλλέα Μπέου περί φιλικών σχέσεων του Ολυμπιακού με τον Άρη, οι «κίτρινοι» συνηθίζουν να μην απαντούν στα (συνήθως υποτιμητικά) σχόλια στα οποία επιδίδεται ο ισχυρός άνδρας του ΝΠΣ Βόλου, αυτή τη φορά όμως το έκαναν μέσω διαρροής. «Μιλάει ο Μπέος για φιλικές σχέσεις και φιλικά παιχνίδια; Ο Μπέος; Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει είναι αυτός. Ας μας πει από ποιον έχασε φέτος ο Ολυμπιακός, αλλά και πέρσι. Μιλάει ο Μπέος που αλλάζει τους φίλους του κάθε χρόνο κατά το δοκούν και όπως τον βολεύει», σχολίασε ο κ. Καρυπίδης ο οποίος σχετικά με τη δήλωση του Δημάρχου Βόλου (είπε τι θα κάνει αν τον καλέσει ο Πρωθυπουργός για να αναλάβει τα ηνία του αθλητισμού) σχολίασε… «ποια ηνία να αναλάβει και ποιος; Αυτός που πριν λίγα χρόνια καταδικάστηκε για στημένα παιχνίδια; Γελάμε …».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα