Καρυπίδης: «Ο Μπαλτάκος εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα, πρέπει όλες οι ομάδες να απαιτήσουν την παραίτησή του»

Καρυπίδης: «Ο Μπαλτάκος εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα, πρέπει όλες οι ομάδες να απαιτήσουν την παραίτησή του»

Newsroom
Ο Καρυπίδης

bet365

Με προσωπική δήλωσή του, ο Θόδωρος Καρυπίδης ζήτησε την άμεση παραίτηση του Τάκη Μπαλτάκου από την προεδρία της ΕΠΟ χαρακτηρίζονται «ύποπτο» τον τρόπο διοίκησής του καθώς επίσης και ότι εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα.

Η αντίδραση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης ήρθε μετά την αθέτηση της αρχικής συμφωνίας ενόψει της αυριανής (27/3) συνάντηση με τον Στιβ Μπένετ. Αρχικά επρόκειτο να προσκληθούν όλες οι ομάδες που μετέχουν στα play-offs στη συνάντηση με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, ως δια μαγείας όμως «κόπηκαν» τόσο ο Άρης όσο και ο Βόλος, παρότι σύμφωνα με την τοποθέτηση της Superleague, o Στιβ Μπένετ ήθελε την παρουσία και των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα play-offs.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης κατήγγειλε εκ νέου δημόσια τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, υποστηρίζοντας πλέον οι μάσκες έπεσαν καθώς επίσης και ότι «αν έχει τσίπα, πρέπει να παραιτηθεί».

Στη δήλωσή του, ο κ. Καρυπίδης αναφέρει: ««Μετά -και- την απάντηση του κ. Μπένετ στην επιστολή της Super League, με θέμα την αυριανή συνάντηση, δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία σε κανέναν Έλληνα φίλαθλο για το ρόλο του προέδρου της ΕΠΟ.

Είναι, πια, ολοφάνερο ότι εξυπηρετεί συγκεκριμένο ρόλο και συγκεκριμένα συμφέροντα.

Πρόκειται για θεσμικό ατόπημα του προέδρου της ΕΠΟ και θα πρέπει εδώ και τώρα να απαλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο από την παρουσία του.

Ο τρόπος που διοικεί είναι πλέον ύποπτος και πρέπει όλες οι ΠΑΕ-μέλη του συνεταιρισμού να απαιτήσουν την παραίτησή του (εκτός από αυτές των οποίων τα σχέδια υπηρετεί με ευλάβεια).

Οι μάσκες έπεσαν οριστικά. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να παραιτηθεί εδώ και τώρα ο κ. Μπαλτάκος. Θα πρέπει να ντρέπεται για τις μεθοδεύσεις του. Αν έχει τσίπα…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα