Άρης: Πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη

Άρης: Πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη

Newsroom
Ο Καρυπίδης

bet365

Πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη άσκησε ο Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης για δυσφημιστικές δηλώσεις κατά των ποδοσφαιρικών αρχών.

Σε διάστημα μίας εβδομάδας, ο Θόδωρος Καρυπίδης καταφέρθηκε δύο φορές κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, αλλά και του Άγγλου αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ. Λόγω των δημόσιων τοποθετήσεών του, ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιριστών αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε πειθαρχική δίωξη εναντίον του. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη κατήγγειλε τον πρόεδρο της ΕΠΟ , Τάκη Μπαλτάκο, τόσο σε ραδιοφωνική συνέντευξή του όσο και με επίσημη δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας του.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ αναφέρει: «Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη, αξιωματούχου της ΠΑΕ Άρης.

Η δίωξη ασκείται διότι ο Θόδωρος Καρυπίδης ως αξιωματούχος της ΠΑΕ Άρης δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα