Για όλα φταίει ο Άρης!

Για όλα φταίει ο Άρης!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει για την απίστευτη υποκρισία στην συνάντηση των 6 ομάδων των play-offs και το συμπέρασμα ότι τελικά για όλα φταίει ο Άρης.

Προφανώς από το πρωί θα έχετε βομβαρδιστεί και εσείς με όλα όσα συνέβησαν στην περίφημη συνάντηση στην ΕΠΟ παρουσία του Μπένετ και των εκπροσώπων των 6 ομάδων των play-offs. Ναι, αρχικά να διευκρινίσουμε ότι ήταν 6. Όπως αρχικά είχε ανακοινώσει η ΕΠΟ το πρωί της προηγούμενης Δευτέρας, για να το… αλλάξει σε 4 το απόγευμα της ίδιας μέρας! Ποιος απέκλεισε Άρη και Βόλο; Το μάθαμε το βράδυ της Κυριακής όταν ο κ. Μπένετ γραπτώς σημείωσε ότι η πρόσκληση αφορούσε 6, αλλά ο κ. Μπαλτάκος τελικά έστειλε 4 προσκλήσεις.

Οι έξι προσκλήσεις που έγιναν 4 και μετά… καμία!

Βέβαια στην συνέχεια ενημερωθήκαμε ότι οι προσκλήσεις ήταν για 4, οι άλλοι δυο δεν χρειάζονταν να λάβουν προσκλήσεις θα μπορούσαν να πάνε και απρόσκλητοι. Πάση θυσία να αποκλειστεί ο Άρης! Επικοινωνιακά έτσι και αλλιώς είναι εκτός κάδρου. Οι… 4 παίξανε παντού φέτος που ο Άρης είναι πέμπτος. Οι δηλώσεις των 4 φυσικά παντού! Τι φούστες διαβάσαμε, τι την πιο γνωστή ελληνική λέξη, τι αντικείμενα να εκτοξεύονται, τι υπουργοί να υβρίζονται, τι Τζιμπουτί και τι αίματα! Ωστόσο ανάλογα με το ποιος υποστηρίζει ποιον δίπλα από τις τοποθετήσεις υπάρχουν και οι κατάλληλοι επιθετικοί προσδιορισμοί!

Μόνο ο Άρης σε απολογία

Η ΕΠΟ όμως σίγουρα ξέρει ποιος φταίει. Όλοι το ξέρουμε. Από όλα όσα ακούγονται και έχουν επίσημα δηλωθεί με ανακοινώσεις, συνεντεύξεις, τοποθετήσεις, ο μοναδικός που κλήθηκε σε απολογία είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης και η ΠΑΕ Aρης! Αυτοί είναι οι ένοχοι! Μην σκεφτεί κανείς ότι μεροληπτεί η ΕΠΟ και το αρμόδιο τμήμα που διαβιβάζει στον αθλητικό εισαγγελέα τις… επιλήψιμες δηλώσεις! Μόνο ο Καρυπίδης και ο Άρης έχουν κάνει δυσμενείς κρίσεις και σχόλια για τον Μπένετ και τον Μπαλτάκο! Και γι' αυτό κλήθηκαν για δεύτερη φορά! Όπως άλλωστε συνέβη με τον Ντουρμισάι, τον Λάτσκοφ και την αδειοδότηση, όπου διασύρθηκαν οι επιτροπές της Ομοσπονδίας διεθνώς και φυσικά πληρώθηκαν και ουκ ολίγα χρήματα με βάση τις αποφάσεις της UEFA και του CAS!

Παραμένει 109 χρόνια ανένταχτος

Ο Άρης προφανέστατα και είναι το θύμα γιατί 109 χρόνια τώρα είναι απέναντι στο σύστημα. Δεν υπάρχει ούτε μία χρονιά, ούτε ένας μήνας, μία ημέρα που να το υπηρέτησε! Αυτό φυσικά και ενοχλεί και πρέπει να… διωχθεί. Πότε με λάσπη, πότε με επαναλαμβανόμενες διώξεις, πότε με καλλιέργεια εσωστρέφειας με ψέματα και φαντασιώσεις. Ο Άρης θα συνεχίσει ανένταχτος κόντρα σε κάθε μορφή εξουσίας. Όποιος κι αν έχει το πάνω χέρι στην Ομοσπονδία, όποιος κι αν στέλνει τα συμβόλαια των παικτών του στους αντιπάλους, όποιος κι αν του στέλνει… καμικάζι για να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα. Κυνηγητό δίχως τέλος, πλέον ορατό και στους μεγαλύτερους εχθρούς που το απολαμβάνουν, αν δεν το δρομολογούν. Και θα συνεχίσουν όλοι μαζί να αναρωτιούνται πώς αυτός ο σύλλογος αντέχει 109 χρόνια, πώς δεν μπορούν να τον αναγκάσουν να σκύψει το κεφάλι παρά τα πολλά, πάρα πολλά για το τεράστιο μέγεθος του, χρόνια χωρίς τίτλο.

Με την ψυχή του γεμάτη περηφάνια

Να αναρωτιούνται γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να αντιληφθούν, αυτό που ζει ο Αρειανός κάθε φορά που ακούει τον αυθεντικό του ύμνο. Μπορείτε να τον ακούσετε- ένεκα των γενεθλίων του συλλόγου και οι φίλοι των άλλων ομάδων εκτός από τους Αρειανούς, για να αντιληφθείτε, να καταλάβετε!
«Γίγαντα Αετέ με την ψυχή σου γεμάτη Περηφάνια…»

Υστερόγραφα, στο επόμενο. Και θα έχω και ορισμένα συλλεκτικά…

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!