Μπιλίρης: «Είτε θα φέρετε καλύτερους διαιτητές είτε θα φύγετε»

Μπιλίρης: «Είτε θα φέρετε καλύτερους διαιτητές είτε θα φύγετε»

Ο Άρης

bet365

Ο Άρης διατύπωσε την άποψη ότι η ηγεσία της ΕΠΟ/ΚΕΔ υποχρεούνται να φέρνουν καλύτερους διαιτητές διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να παραμείνει στη θέση της.

Εκπροσωπούμενη από τον αντιπρόεδρο και νομικό σύμβουλος της, Τάκη Μπιλίρη, η ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε στη συνάντηση ότι είναι υποχρεωμένη η ΕΠΟ και η ΚΕΔ να φέρνουν καλύτερους διαιτητές καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν υπάρχει κανένας λόγος διατήρησης των ίδιων προσώπων στην ηγεσία της Ομοσπονδίας και της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

«Αν νομίζετε ότι οι διαιτητές που φέρνετε είναι αντάξιοι του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος, όπως λέτε , τότε θα πρέπει να φύγετε. Με Νταμπάνοβιτς και Αλβανούς χωρίς εμπειρία, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Είτε θα φέρετε να καλύτερους διαιτητές, είτε θα φύγετε», ανέφερε επαναλαμβάνοντας τις θέσεις που διατύπωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα