Η παρέμβαση του Μπένετ έβαλε στη σύσκεψη τον Άρη και τον Βόλο

Η παρέμβαση του Μπένετ έβαλε στη σύσκεψη τον Άρη και τον Βόλο

Ο Μπένετ

bet365

Μετά από παρέμβαση του Άγγλου αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, προσκλήθηκαν την τελευταία στιγμή Άρη και Βόλος στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα με την παρουσία όλων των ομάδων που αγωνίζονται στα play-offs.

Η πρόσκληση του Στιβ Μπένετ αφορούσε το σύνολο των ομάδων που αγωνίζονται στα play-offs και με έκπληξη διαπίστωσε ότι στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σε λίγο είχαν προσκληθεί μόνο οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής παρενέβη ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος ζήτησε την παρουσία και των έξι ομάδων και αυτός ήταν ο λόγος της στροφής 180ο μοιρών που έκανε η ΕΠΟ προσκαλώντας τελικώς τόσο τον Άρη – ο οποίος θα εκπροσωπηθεί από τον αντιπρόεδρο και νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ, Παναγιώτη Μπιλίρη, καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής – όσο και τον Βόλο.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ατζέντα του Στιβ Μπένετ βρίσκεται μια συνάντηση και με τις ομάδες που αγωνίζονται στα play-out του Πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα