Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μπένετ, Μπαλτάκου με Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη

Μαρινάκης, Σαββίδης, Μελισσανίδης, Αλαφούζος, Μπαλτάκος

bet365

Ολοκληρώθηκε ύστερα από σχεδόν πέντε ώρες η περιπετειώδης συνάντηση των «Big 4», Αρη και Βόλου με τον Τάκη Μπαλτάκο και τον Στιβ Μπένετ. Τι είπαν Μαρινάκης-Καραπαπάς, τι ζήτησε ο Αλαφούζος. Η καταγγελία Γκαγκάτση και η θέση του Κοσμά για την τοξικότητα.

Η προγραμματισμένη συνάντηση των «Big-4», του Άρη και του Βόλου με τους Μπαλτάκο-Μπένετ, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι.

Για περίπου 5 ώρες διήρκησε η πολυσυζητημένη συνάντηση, από την οποία δεν έλειψαν οι εντάσεις. Επίσης σαν... απολογισμός δεν υπήρξε κάτι. Αποτέλεσμα ουσιαστικό δεν υπήρξε. Απλά οι εμπλεκόμενοι συμφώνησαν ότι... διαφωνούν.

Μπαλτάκος, Μελισσανίδης, Αλαφούζος και Μπουτσικάρης έφτασαν σχεδόν ταυτόχρονα στο χώρο γύρω στις 12.00, ακολούθησε κι ο Αχιλλέας Μπέος, ενώ τελευταίος έφτασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος αναφερόμενος σε μερίδα δημοσιογράφων είπε: «Ολα τα σ...α είναι μαζεμένα». Θυμίζουμε ότι για τον ΠΑΟΚ ήταν παρών ο Μάκης Γκαγκάτσης και ο Ιβάν Σαββίδης συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης. Τον Άρη εκπροσώπησε ο Μπιλίρης.

Στις 10 θέσεις που παρουσίασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε την παραίτηση του Μπένετ. Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν ο πρώτος που αποχώρησε στις 13.00 λόγω προγραμματισμένου ταξιδιού που είχε να κάνει στο εξωτερικό. Βγαίνοντας μάλιστα είπε «όλα ήρεμα μέσα».

Αλαφούζος: «Δικαιοσύνη για όλους»

Ωστόσο, στο διάστημα της παραμονής του είπε:

«Θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς ξένους διαιτητές αλλά δεν θα είχαμε πρόβλημα να σφυρίξουν κι Έλληνες, καθώς φέτος λιγότερα λάθη έχουν κάνει από τους ξένους τύπου Νταμπάνοβιτς. Με την προϋπόθεση, όμως, να κρίνονται αυστηρά και στο πρώτο σοβαρό λάθος να τιμωρούνται, να υπάρχει δικαιοσύνη για όλους».

Λίγο πριν τις 13.30, ακούστηκαν δυνατές φωνές από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος αποχώρησε από τη συνάντηση. Βγαίνοντας, μίλησε στα Μέσα λέγοντας: «Είναι φαρσοκωμωδία, ελπίζω να μη χυθούν αίματα».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις στις 14.45.

Μαρινάκης: «Η ΕΠΟ ό,τι χειρότερο υπάρχει»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχωρώντας είπε: «Περιμένετε από μένα να σας πω τι είναι η ΕΠΟ; Δεν ξέρετε τι είναι η ΕΠΟ; Η ΕΠΟ είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει». Γενικά εκτός από τον Μπέο υπήρξαν και άλλες εντάσεις εντός της αίθουσας.

Καραπαπάς: «Εκανα δώρο φούστα στον Μπαλτάκο»

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς την στιγμή που αποχωρούσε από τα γραφείο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ανέφερε τα εξής: «Έχω κάνει δώρο μια φούστα στον Μπαλτάκο, να τη φορέσει φεύγοντας να δούμε αν του κάνει».

Κοσμάς: «Το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών, μακριά από την τοξικότητα»

«Προσπαθούν να το καταστρέψουν επειδή δεν μπορούν να το κάνουν δικό τους. Ο κ. Μελισσανίδης κι η ΑΕΚ εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς του ποδοσφαίρου. Εγινε σαφές ότι οποιοσδήποτε ορισμός γίνεται μόνο μέσω της ΚΕΔ και της ΕΠΟ. Μακριά από ορισμούς από ανθρώπους που έχει αποβάλει το ποδόσφαιρο, όπως ο κύριος Κλάτενμπεργκ. Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο.

Είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα όλων των εποχών, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το διεκδικούν τέσσερις ομάδες. Όλοι πρέπει να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο από την τοξικότητα και τους οπαδούς. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται, επαναλαμβάνω, τους θεσμούς, τους προστατεύει και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα