Ιβάν Σαββίδης: «Να φτάσει ως το τέλος η καταγγελία Μπένετ για τον διαιτητή που αυτοπροτάθηκε στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ»

Ο Ιβάν Σαββίδης ζητά διερεύνηση της καταγγελίας Μπένετ

bet365

O ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησαν την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης από τους κ.κ. Μπένετ, Μπαλτάκο, με την συνδρομή της ΟΥΕΦΑ στην οποία, ήδη, το έχει καταγγείλει ο Μπένετ. Τι είπε ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ στην σημερινή σύσκεψη.

Ο αντιπρόεδρος και CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, προχώρησε σε αποκαλύψεις, μετά το τέλος της τετράωρης συνάντησης των έξι ομάδων με τους Μπένετ και Μπαλτάκο στα γραφεία της ΕΠΟ, με ξένο διαιτητή να αυτοπροτείνεται για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένο για τις 5 Απριλίου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των play-offs.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έδειξε μηνύματα από την περασμένη Παρασκευή (24/3) ξένου διαιτητή που αυτοπροτεινόταν για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και μόλις ο κ. Μπένετ του απάντησε ότι έχει βρεθεί διαιτητής, πρώτα του ζήτησε να τον αλλάξει και να βάλει τον ίδιο, ενώ μετά ρωτούσε να μάθει ποιος είναι!

Ο Ιβάν Σαββίδης, που συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης στην σημερινή σύσκεψη των έξι ομάδων, μόλις πληροφορήθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό ζήτησε πλήρη διερεύνηση της συγκεκριμένης καταγγελίας από τους κ.κ. Μπένετ, Μπαλτάκο, με την συνδρομή της UEFA στην οποία ήδη έχει καταγγείλει ο Μπένετ τον συγκεκριμένο διαιτητή.

Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, που σήμερα έχει τα γενέθλια του, ζήτησε ψυχραιμία από όλους και όπως τόνισε είναι στο χέρι των τεσσάρων ομάδων της κορυφής να τελειώσει το πρωτάθλημα ομαλά και χωρίς προβλήματα. «Κανένας Μπένετ και κανένας Μπαλτάκος δεν μπορεί να το εξασφαλίσει αυτό αν εμείς πρώτα δεν κάνουμε αυτό που πρέπει», είπε χαρακτηριστικά.

Παρά τα σφοδρά καταγεγραμμένα παράπονα από την ΚΕΔ τη φετινή χρονιά, κυρίως σχετικά με το VAR, με αποκορύφωμα τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ, ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ΚΕΔ και ο κ. Μπένετ, είναι οι μόνοι θεσμικά -και πάντα μόνο μέσω της ΕΠΟ- που μπορούν να σχετίζονται με την εύρεση, ορισμό και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με διαιτητές. «Καμία Λίγκα, καμία ομάδα, κανένας εκτός του επίσημου θεσμικού φορέα που είναι η ΚΕΔ, μπορεί να συμμετέχει σε τέτοια διαδικασία», εξήγησε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

Οι «ασπρόμαυροι» και ο ιδιοκτήτης τους επανέλαβαν πως συμφωνούν για την παρουσία elite διαιτητών σε όσους το δυνατόν περισσότερους αγώνες των playoffs και όπως τόνισαν «θέλουμε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, θεσμικά πάντα, προς αυτή την κατεύθυνση».

ύμφωνα με τον Ιβάν Σαββίδη, που έκανε και αρκετές αναφορές για τη σχέση Ολυμπιακού-Άρη, «μεγαλύτερη επιτυχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι αυτοί που ήταν εναντίον των ξένων διαιτητών, τώρα είναι υπέρ των ξένων»!

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα