Γκαγκάτσης: «Ο Μπένετ μας είπε πως ξένος διαιτητής αυτοπροτάθηκε για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ» (vids)

Ο Μάκης Γκαγκάτσης

bet365

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση των Μπένετ, Μπαλτάκου με ιδιοκτήτες των 6 ΠΑΕ, ανέφερε πως ο Άγγλος αρχιδιαιτητής τους είπε πως ένας ξένος διαιτητής αυτοπροτάθηκε να διαιτητεύσει τον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχώρησε ο Στιβ Μπένετ στην συνάντηση που είχε με τους 6 ιδιοκτήτες των ομάδων των play-offs και για την οποία μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης. Συγκεκριμένα ο Άγγλος αρχιδιαιτητής τους έδειξε μήνυμα που του έστειλε ξένος διαιτητής με το οποίο είχε αυτοπροταθεί να διαιτητεύσει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο Μάκης Γκαγκάτσης ανέφερε τα εξής: «Ο ΠΑΟΚ εξέφρασε τα παράπονα για την διαιτησία με αποκορύφωμα το Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ. Είχαμε μια συγκλονιστική καταγγελία-αποκάλυψη από τον κύριο Μπένετ. Μας έδειξε ένα μήνυμα στην οθόνη του του ένα μήνυμα διαιτητή, ξένου, ο οποίος αυτοπροτάθηκε να έρθει στον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη. Καταλαβαίνετε πως αυτή η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή. Στην συνέχεια ο κύριος Μπένετ είπε στον διαιτητή πως έχει βρει διαιτητές για το ντέρμπι και ο συγκεκριμένος του είπε να αλλάξει ο ορισμός και να πάει αυτός. Και μετά ρώτησε ποιας εθνικότητας είναι οι διαιτητές για το ντέρμπι. Πως ένας διαιτητής αυτοπροτείνεται να διαιτητεύσει ένα παιχνίδι. Καταλαβαίνετε πως αυτά δεν γίνονται ούτε στο Τζιμπουτί, όχι στην Ελλάδα. Είναι σφοδρή επιθυμία της οικογένειας του ΠΑΟΚ, αυτή η υπόθεση να φτάσει ως το τέλος και να αποκαλυφθεί και ο διαιτητής αυτός να τιμωρηθεί παραδειγματικά και από την Ευρώπη. Σεβόμαστε τον κύριο Μπένετ που δεν ήθελε να αναφέρει το όνομα του διαιτητή λόγω προσωπικών δεδομένων».

Για το ποιος είναι ο διαιτητής: «Δεν μας είπε, δεν ξέρει. Μας είπε πως αυτός ο διαιτητής μόνος του κάλεσε (μας έδειξε και το μήνυμα στην οθόνη) τον κύριο Μπένετ και αυτοπροτάθηκε να διαιτητεύσει το συγκεκριμένο ματς. Είναι σοκαριστικό».

Για το αν ήταν elite διαιτητής: «Δεν έχει σημασία. Εσείς έχετε δει άλλον διαιτητή να αυτοπροτείνεται για έναν αγώνα»;

Για το τι συμφώνησαν στην συνάντηση: «Συμφωνήσαμε για τους ορισμούς και στα παιχνίδια που μένουν να οριστούν όσο γίνεται καλύτεροι διαιτητής και αν γίνεται και Elite».

Για τον ΠΑΟΚ: «Εξέφρασε την στήριξη στον Μπενετ να τελειώσει ομαλά η σεζόν. Και ξεκαθάρισε πως ο μόνος φορέας που είναι υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών και την διαιτησία συνολικά είναι η ΚΕΔ».

Ζήτησε διευκρινίσεις ο Σαββίδης

Από την πλευρά του και ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε πλήρη διερεύνηση της συγκεκριμένης καταγγελίας από τους κ.κ. Μπένετ, Μπαλτάκο με την συνδρομή της UEFA στην οποία ήδη έχει καταγγείλει ο Μπένετ το συγκεκριμένο περιστατικό και διαιτητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα