FIFA σε Μπαλτάκο: «Δεν συντρέχει λόγος για Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή»

Ο Τάκης Μπλατάκος και ο Ιάκωβος Φιλιππούσης στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ

bet365

Κανένα ενδεχόμενο επιβολής προσωρινής διοικούσας επιτροπής δεν άφησαν ανοιχτό τα στελέχη της FIFA στον Τάκη Μπαλτάκο, με τον οποίο συζήτησαν και για την προοπτική της συνυποψηφιότητας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2030.

Δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος για επιβολή προσωρινής διοικούσας επιτροπής στην ΕΠΟ σύμφωνα με όσα ανέφεραν στελέχη της στον Τάκη Μπλατάκο, κατά τη διάρκεια της προχθεσινή τους συνάντησης. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιεστική κατάσταση και στη φορτισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο (και είναι πολύ πιθανό να ενταθεί κατά τη διάρκεια των play offs λόγω του εντονότατου ανταγωνισμού), όμως η απάντηση που πήρε ήταν κάθετα αρνητική ως προς το ενδεχόμενο αλλαγής διοίκησης στην ομοσπονδία πριν από τις εκλογές της.

Σημαντικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε και το ενδεχόμενο κατάθεσης κοινής υποψηφιότητας Σαουδικής Αραβίας - Αιγύπτου - Ελλάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2030, χωρίς να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες. Το σίγουρο είναι πως το θέμα έχει επιβεβαιωθεί από την κυβέρνηση μόνο ως προς τις διαβουλεύσεις και ότι ασφαλώς η υπόθεση «Καϊλή» έχει παίξει πολύ αρνητικό ρόλο. Επισημαίνεται ότι ήδη έχουν κατατεθεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030 δύο πολύ ισχυρές υποψηφιότητες: α) από Μαρόκο/Ισπανία/Πορτογαλία και β) από Αργεντινή/Ουρουγουάη/Παραγουάη/Χιλή, εκατό χρόνια μετά από το πρώτο «Μουντιάλ» που είχε λάβει χώρα στην Ουρουγουάη. Η απόφαση θα ληφθεί στο συνέδριο της FIFA που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του 2024, συνεπώς ακόμα υπάρχει χρόνος για την Ελλάδα και τις δύο «συνεργάτιδες» χώρες, όχι όμως και... άφθονος.

Οσο για το θέμα της διαιτησίας; Δεν έγινε γνωστό αν ο Τάκης Μπαλτάκος ζήτησε τη συνδρομή της FIFA (δηλαδή του Πιερλουίτζι Κολίνα). Ας περιμένουμε τη συνάντηση των εκπροσώπων των «4» με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, την προσεχή Δευτέρα (27/3) και... βλέπουμε.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα