Συνάντηση Μπαλτάκου - Ινφαντίνο για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου

Συνάντηση Μπαλτάκου - Ινφαντίνο για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου

Newsroom
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον ισχυρό άνδρα της FIFA για τα πλέον σημαντικά θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει οι Μπαλτάκος και Ινφαντίνο είχαν μία έκτακτη συνάντηση επί γαλλικού εδάφους. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έτσι και αλλιώς βρισκόταν στο εξωτερικό και για τις πρόσφατες εκλογές της FIFA αλλά αυτό φαίνεται πως ήταν ένα έκτακτο ταξίδι του.

Η συνάντηση με τον Τζιάνι Ινφαντίνο έγινε στο Παρίσι και σύμφωνα με τις πηγές που υπάρχουν η συζήτησή τους αφορούσε στα πλέον σημαντικά θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου (διαιτησία και αρκετά ακόμα ειδικά επί των τελευταίων ημερών και ακόμα για τη Super League 2 και όχι μόνο για την πρώτη τη τάξει κατηγορία). Τις τελευταίες ώρες σε σχέση με αυτήν τη συνάντηση κυκλοφορεί και η εκδοχή της προσωρινής διοικούσας επιτροπής (με πληροφορίες να μιλούν ότι τέθηκε επί τάπητος σε αυτήν την κουβέντα των δύο παραγόντων), κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν σε σχέση με την ΕΠΟ.

Περισσότερα θα φανούν εντός των προσεχών ημερών, ωστόσο σε αυτή τη φάση το κλίμα που υπάρχει στην Ελλάδα και την ελληνική Λίγκα αλλά και σε σχέση με την ΕΠΟ σίγουρα δημιουργεί μέτωπα που καλούνται να κλείσουν. Μέτωπα που ζητούν λύσεις.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα