Ο Μπένετ κάλεσε σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων των Play-offs

Newsroom
πρόεδροι

bet365

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο αρχιδιαιτητής Μπένετ κάλεσε σε σύσκεψη τους προέδρους τον έξι ομάδων των Play-offs την Δευτέρα 27 Μαρτίου.

Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία γνωστοποίησε πως ο αρχιδιαιτητής Μπένετ αποφάσισε να καλέσει σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων των Play-offs με την ευκαιρία της διακοπής την Δευτέρα 27 Μαρτίου (12:00) στα γραφεία της ομοσπονδίας για να συζητήσουν το θέμα του ορισμού των διαιτητών που έχει προκαλέσει τόσες αντιδράσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, ο αρχιδιαιτητής κ. Μπένετ καλεί σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα play off της Super League1 την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα