Αλέγκρι για τις κατηγορίες Μπονούτσι: «Οι σαπουνόπερες είναι στο Canale 5, αλλά δεν τρελαίνομαι γι αυτές»

Αλέγκρι για τις κατηγορίες Μπονούτσι: «Οι σαπουνόπερες είναι στο Canale 5, αλλά δεν τρελαίνομαι γι αυτές»

Newsroom
allegri

bet365

Ο προπονητής της Γιουβέντους Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι αναφέρθηκε τόσο στην υπόθεση του Πολ Πογκμπά που βρέθηκε θετικός σε ντόπινγκ κοντρόλ, όσο φυσικά και σε αυτή του Λεονάρντο Μπονούτσι που έχει κινηθεί νομικά ενάντια στην πρώην ομάδα του.

Ο Πολ Πογκμπά παραμένει προσωρινά αποκλεισμένος από το ποδόσφαιρο αφού βρέθηκες θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που διαπίστωσε αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Εάν ο 30χρονος Γάλλος διεθνής κριθεί ένοχος, μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή αποκλεισμού από δύο έως τέσσερα χρόνια.

Ο ιταλικός σύλλογος είναι έτοιμος να σταματήσει να πληρώνει τον Πολ Πογκμπά σύμφωνα με το SkySport σε περίπτωση που και το δεύτερο δείγμα βγει κι αυτό θετικό και ξεκινήσει τότε έρευνα για την υπόθεση.

«Λυπάμαι για τον Πογκμπά», ήταν τα λόγια του Αλέγκρι για την υπόθεση. «Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, υπάρχουν άνθρωποι που εμπλέκονται και είναι σωστό να περιμένουμε το τέλος της διαδικασίας. Έχει τεθεί σε αναστολή, [άρα] ας περιμένουμε την απόφαση και μετά θα μπορώ να πω τι αλλάζει για τη Γιούβε. Ο Πολ δεν θα είναι μαζί μας απέναντι στη Λάτσιο και [το επόμενο παιχνίδι στη Σασουόλο και μετά θα δούμε. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στους παίκτες που έχουμε"», πρόσθεσε.

Ο Αλέγκρι ρωτήθηκε επίσης από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με τη μήνυση που άσκησε κατά του συλλόγου ο πρώην αρχηγός του συλλόγου, Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος ζητά αποζημίωση για υποτιθέμενη αδυναμία παροχής των κατάλληλων συνθηκών για προπόνηση που τον άφησε «ταπεινωμένο».

«Του εύχομαι καλή επιτυχία στην καριέρα του εντός και εκτός γηπέδου», είπε για τον 36χρονο που μετακόμισε στην Ουνιόν Βερολίνου το καλοκαίρι. «Οι σαπουνόπερες είναι στο Canale 5 [το ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι], αλλά δεν τρελαίνομαι για αυτές. Ο Μπονούτσι πήγε σε μια ομάδα που είναι στο Champions League. Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα