Πογκμπά: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, κινδυνεύει με δυο χρόνια αποκλεισμό!

Πογκμπά: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, κινδυνεύει με δυο χρόνια αποκλεισμό!

Νίκος Κικίδης
Ο Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους

bet365

Σοκαριστικές εξελίξεις με τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ μετά από ματς της Γιουβέντους και κινδυνεύει πλέον με αποκλεισμό έως και δυο ετών.

Σοβαροί τραυματισμοί, υποθέσεις εκβιασμού και τώρα... ντόπινγκ! Το όνομα του Πολ Πογκμπά έχει συνδεθεί με κάθε λογής περιπέτεια τα τελευταία χρόνια που τον έχουν «τσαλακώσει» εντός ποδοσφαιρικού πλαισίου.

Αυτή τη φορά ο Γάλλος μπορεί να μείνει για πολύ καιρό μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, σε μια εξέλιξη μάλιστα που ενδέχεται να αποτελέσει γερό πλήγμα για την υστεροφημία του.

Σύμφωνα άλλωστε με την «Corriere Dello Sport», ο 30χρονος μέσος βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη σε έλεγχο ντόπινγκ που υποβλήθηκε μετά τον αγώνα Γιουβέντους - Ουντινέζε τον περασμένο Αύγουστο και κινδυνεύει πλέον με αποκλεισμό έως και δυο ετών!

Σε πρώτη φάση ο Πογκμπά έχει προθεσμία τριών ημερών για να ζητήσει δεύτερη ανάλυση κι εφόσον το δείγμα βγει ξανά το θετικό, τότε η υπόθεσή του θα εξεταστεί από εθνικό δικαστηρίου της Ιταλίας κατά του ντόπινγκ.

Από εκεί και πέρα ο αποκλεισμός από την αγωνιστική δράση σε περιπτώσεις ντόπινγκ αφορά τα δυο χρόνια, όμως η τιμωρία μπορεί να φτάσει και τα τέσσερα χρόνια εφόσον αποδειχθεί πρόθεση από πλευράς του ποδοσφαιριστή.

 

SERIE A Τελευταία Νέα