Νέα επίθεση από τον Αλέγκρι, αυτή τη φορά προς την Ίντερ: «Είστε σκ@τ@, θα τερματίσετε 6οι»

allegri_vs_napoli
Έπειτα από την επιθετική του συμπεριφορά προς τον πάγκο της Νάπολι πριν από λίγες ημέρες, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι «χτύπησε» ξανά, απασφαλίζοντας κατά της Ίντερ μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από το Κύπελλο Ιταλίας.

Νέα έκρηξη από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι! Προ ημερών, ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους, έξαλλος μετά την ήττα της ομάδας από τη Νάπολι, ειρωνεύτηκε τον πάγκο της των Παρτενοπέι, μιλώντας σαρκαστικά και σε έντονο ύφος για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον σύλλογο του ιταλικού νότου.

Οι Μπιανκονέρι τρεις μέρες μετά ηττήθηκαν από την Ίντερ 1-0 και αποχαιρέτησαν το Coppa Italia, με τον 55χρονο να δυσκολεύεται ξανά να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του. Αυτή τη φορά τα «πυρά» του δέχθηκαν δύο μέλη της διοίκησης των Νερατζούρι στους οποίους, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, επιτέθηκε λέγοντας: «Είστε σκ@τ@, ούτως ή άλλως θε τερματίσετε 6οι στο πρωτάθλημα».

Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί και, με βάση το ίδιο δημοσίευμα, θέλοντας να «ντοπάρει» τους παίκτες εν όψει της μάχης της τετράδας στα αποδυτήρια τους είπε: «Πρέπει να τερματίσουμε πιο ψηλά από εκείνους στη Serie A, δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να βγουν στο Champions League».

 

SERIE A Τελευταία Νέα