Ίντερ - Γιουβέντους 1-0: Ετοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της!

Newsroom
Στον τελικό του Κυπέλλου η Ίντερ

bet365

Η ψυχωμένη Ίντερ επικράτησε 1-0 της απογοητευτικής Γιουβέντους στο Μιλάνο, προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

H... κατάρα έσπασε κι έπειτα από πέντε αποκλεισμούς από τη Γιουβέντους στα ημιτελικά η Ίντερ κατάφερε να την πετάξει εκτός... Οι «Νερατζούρι» επικράτησαν 1-0 στον επαναληπτικό (1-0) και βρέθηκαν στο τελικό του Κυπέλλου, έτοιμοι να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν, κυκλοφόρησαν ιδανικά τη μπάλα και στο 15ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Υπέροχη κάθετη του Μπαρέλα στο 15ο λεπτό και άψογο πλασέ του Ντιμάρκο για το 1-0. Σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, αφού στη συνέχεια του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι. Η Ιντερ είχε το πάνω χέρι, ενώ η Γιουβέντους ήταν απογοητευτική.

Η «Μεγάλη Κυρία» δεν μπόρεσε να δείξει δημιουργικά κάτι ούτε στην επανάληψη. Κακή σε αυτό το κομμάτι δεν απείλησε τους Μιλανέζους. Μάλιστα, η Ιντερ ήταν αυτή που δημιούργησε φάσεις, όμως τόσο ο Λαουτάρο όσο και ο Μχιταριάν δε βρήκαν δίχτυα. Αυτός που βρήκε ήταν ο Τζέκο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Ιντερ: Ονάνα, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα (68′ Μπρόζοβιτς), Τσαλχάνογλου (83′ Γκαλιαρντίνι), Μχιταριάν, Ντιμάρκο (78′ Γκόσενς), Λαουτάρο (78′ Κορέα), Τζέκο (68′ Λουκάκου).

Γιουβέντους: Περίν, Μπρέμερ, Μπονούτσι (68′ Ντανίλο), Αλεξ Σάντρο, Ντε Σίλιο, Μιρέτι (79′ Πογκμπά), Λοκατέλι (63′ Παρέδες), Ραμπιό, Κόστιτς (46′ Μίλικ), Ντι Μαρία, Κιέζα

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα