Ίντερ: Επέστρεψε για τον Μπρέμερ της Τορίνο με νέα πρόταση, από κοντά και η Γιουβέντους

Σωτήρης Μυκονίου
Ίντερ: Επέστρεψε για τον Μπρέμερ της Τορίνο με νέα πρόταση, από κοντά και η Γιουβέντους

bet365

Η Ίντερ δεν έχει παρατήσει την περίπτωση του Μπρέμερ στην Τορίνο και επανήλθε στο προσκήνιο με βελτιωμένη προσφορά μπροστά στον «φόβο» της εμπλοκής της Γιουβέντους.

Οι «νεραντζούρι» αποφάσισαν να επιστρέψουν στην διεκδίκηση του Μπρέμερ της Τορίνο καταθέτοντας νέα πρόταση σύμφωνα με την ιταλική έκδοση «skysport». Η πρώτη προσφορά της Ίντερ άγγιζε τα 30 εκατ. ευρώ συν έναν παίκτη ως δανεικό, τον 19χρονο Ιταλό μέσο Τσέσαρε Κασαντέι.

Η προσφορά αυτή δεν έπεισε την Τορίνο να παραχωρήσει τον παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2024 και πέρυσι ανακηρύχτηκε καλύτερος αμυντικός της Serie A έχοντας 33 συμμετοχές με τρία γκολ και μία ασίστ σε σχεδόν 3.000 αγωνιστικά λεπτά.

Οι «Νεραντζούρι» αποφάσισαν λοιπόν να κάνουν την ίδια προσφορά χρηματικά, αλλά προτείνοντας αυτή τη φορά ο Κασαντέι να γίνει μόνιμος κάτοικος Τορίνο, με την ιταλική ομάδα να διατηρεί και μία οψιόν επαναγοράς.

Στο παιχνίδι για τον Μπρέμερ φαίνεται πως θα μπει και η Γιουβέντους η οποία ετοιμάζεται να προσφέρει 40 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, μιας και ψάχνει τον αντικαταστάστη του Ντε Λιχτ, αφού έκλεισε η συμφωνία με την Μπάγερν. Βέβαια, οι «μπιανκονέρι» έχουν στην λίστα τους και τους Πάου Τόρες της Βιγιαρεάλ και Γκάμπριελ της Άρσεναλ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα