Γιουβέντους: Πρώτη επιλογή ο Γκάμπριελ για αντί-Ντε Λιχτ

Newsroom
Γιουβέντους: Πρώτη επιλογή ο Γκάμπριελ για αντί-Ντε Λιχτ

bet365

Ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι έχει βάλει στην κορυφή της λίστας του τον Γκάμπριελ Μαγκαλιάες της Άρσεναλ σε περίπτωση που τελικά ο Ντε Λιχτ πουληθεί στην Τσέλσι.

Ο σοφός λάος λέει πως των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και το ίδιο θέλει να κάνει και η Γιουβέντους βλέποντας τις διαθέσεις την Τσέλσι σχετικά με την περίπτωση απόκτησης του βασικού σέντερ μπακ της ιταλικής ομάδας, Ματάις Ντε Λιχτ.

Οι Λονδρέζοι ετοιμάζουν την πρώτη τους μεγάλη προσφορά για τον Ολλανδό κεντρικό και η «μεγάλη κυρία» έχει ήδη κάνει την προεργασία της για την διάδοχη κατάσταση. Ο εκλεκτός των Ιταλών είναι ο Γκάμπριελ Μαγκαλιάες της Άρσεναλ.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος στόπερ έκανε μία εξαιρετική χρονιά πέρυσι με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα πραγματοποιώντας 39 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας μάλιστα και 5 τέρματα σε περισσότερα από 3.000 αγωνιστικά λεπτά. Ο παίκτης έχεις συμβόλαιο μέχρι το 2025 και οι «κανονιέρηδες» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον πουλήσουν.

Η Γιουβέντους θα χρειαστεί να δαπανήσει ένα ποσό μεγαλύτερο των 40 εκ. ευρώ για να κάμψει τις αντιστάσεις των Λονδρέζων. Στα θετικά της υπόθεσης είναι οι χαμηλές απολαβές που έχει ο Γκάμπριελ στην Άρσεναλ, μόλις 2,6 εκ. ευρώ το χρόνο τις οποίες θα μπορούσαν εύκολα να αυξήσουν αρκετά οι Ιταλοί, αλλά και ο ατζέντης του, Τζουλιάνο Μπερτολούτσι, με τον οποίο η «μεγάλη κυρία» καλές σχέσεις μετά και την μεταγραφή του Κάιο Ζόρζε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα