Κεραμίτσης: Αποθεώθηκε στα social media από τον Μουρίνιο (vid)

Κεραμίτσης: Αποθεώθηκε στα social media από τον Μουρίνιο (vid)

Κώστας Τόπας
Κεραμίτσης: Αποθεώθηκε στα social media από τον Μουρίνιο (vid)

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποθέωσε στα social media τον Δημήτρη Κεραμίτση, δείχνοντας, τη συμπάθεια αλλά και την εμπιστοσύνη που έχει στον νεαρό Έλληνα άσο, που για τους Ιταλούς θυμίζει τον Κώστα Μανωλά.

Ο 17χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός έκανε την περασμένη εβδομάδα το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τη φανέλα της Ρόμα, αποδεικνύοντας πως ο Ζοσέ Μουρίνιο πιστεύει πολύ στο ταλέντο του νεαρού άσου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο του «Olimpico» στο 90+4' του αγώνα της Ρόμα με την Κάλιαρι και με αυτόν τον τρόπο πήρε το βάπτισμα πυρός με την πρώτη ομάδα.

Στο πρόσφατο παιχνίδι των «τζιαλορόσι» κόντρα στην Έμπολι, ο Δημήτρης Κεραμίτσης δεν αγωνίστηκε και παρέμεινε στον πάγκο. Παρ' όλα αυτά το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τον νεαρό στόπερ, καθώς επέστρεψε στο γήπεδο της Έμπολι, στο οποίο αγωνιζόταν πριν πάρει μεταγραφή στη Ρόμα.

«Χαίρομαι για τη νίκη της ομάδας και για την απόδοση των συμπαικτών μου. Είμαι περήφανος που επέστρεψα με τη φανέλα της Ρόμα στην Έμπολι, όπου έφυγα όταν ήμουν παιδί», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έσπευσε να σχολιάσει τη δημοσίευση του Κεραμίτση, χρησιμοποιώντας τρία emoji που χειροκροτούν, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συμπάθεια αλλά και την εμπιστοσύνη που έχει στον νεαρό Έλληνα άσο, που για τους Ιταλούς θυμίζει τον Κώστα Μανωλά.

a

 

SERIE A Τελευταία Νέα