Ίντερ - Κάλιαρι 4-0: Πρώτοι με «τεσσάρα» οι Μιλανέζοι

Βασίλης Μπαλατσός
Ίντερ - Κάλιαρι 4-0: Πρώτοι με «τεσσάρα» οι Μιλανέζοι

bet365

H Ίντερ συνέτριψε με 4-0 τη Κάλιαρι και επωφελούμενη από τη «γκέλα» της Μίλαν με την Ουντινέζε πέρασε στη πρώτη θέση της Serie A.

Η πρωταθλήτρια Ίντερ επικράτησε εύκολα της Κάλιαρι με 4-0 και χάρη στη «γκέλα» της Μίλαν με την Ουντινέζε ανέβηκε στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι πρωτοπόροι της Serie A έχουν συγκεντρώσει 40 βαθμούς, οι συμπολίτες «Ροσονέρι» ακολουθούν με 39, η τρίτη Αταλάντα απέχει ένα τρίποντο από τη κορυφή, ενώ η Νάπολι μετά την ήττα της από την Έμπολι έμεινε στους 36.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ άνοιξε το σκορ στο 29' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσαλχάνογλου. Ο Αργεντινός θα μπορούσε να δώσει «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του από το πρώτο μέρος, όμως στο 44' αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Η Ίντερ βρήκε το δεύτερο γκολ με την αρχή του πρώτου μέρους, καθώς στο 50' ο Αλέξις Σάντσεζ νίκησε τον τερματοφύλακα Κράνγκο για το 2-0. Οι Μιλανέζοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση τους μέσα σε ένα δίλεπτο. Στο 66' ο Τσαλχάνογλου έβαλε το όνομα του στον πίκανα των σκόρερ, ενώ στο στο 68' ο Μαρτίνεζ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Bαθμολογία:

tutu

 

SERIE A Τελευταία Νέα