Ουντινέζε - Μίλαν 1-1: Γλίτωσε το κάζο ο Ζλάταν στο 90+2', ευκαιρία κορυφής για Ίντερ (vid)

Ουντινέζε - Μίλαν 1-1: Γλίτωσε το κάζο ο Ζλάταν στο 90+2', ευκαιρία κορυφής για Ίντερ (vid)

bet365

Ο Ζλάταν φώναξε παρών με γυριστό «buzzer-beater» στο 90+2' και γκολ Νο300 στα Top-5 πρωταθλήματα, αλλά η Μίλαν αν και απέφυγε την ήττα κόντρα στην Ουντινέζε (1-1), έδωσε την ευκαιρία στην Ίντερ να την προσπεράσει στην κορυφή.

Άργησε να «ξυπνήσει» και το πλήρωσε με δύο βαθμούς στη μάχη του Scudetto. Στη σκιά του πρόσφατου ευρω-αποκλεισμού από τον «όμιλο του θανάτου», η Μίλαν τέθηκε αντιμέτωπη στην έδρα της Ουντινέζε ως πρωτοπόρος της Serie A, αλλά έμεινε στο 1-1 σώζοντας, μάλιστα, την παρτίδα χάρη σε υπέροχο γυριστό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο 90+2'. Κι έδωσε έτσι την ευκαιρία στην Ίντερ να προσπεράσει, με μια απλή νίκη επί της Κάλιαρι.

Οι Ροσονέρι πέταξαν ένα ημίχρονο στα «σκουπίδια», επιτρέποντας στους Φριουλάνι να κυριαρχήσουν και να προηγηθούν από το 17', με τον Μπέτο. Αν δεν υπήρχε ο Μενιάν, το σκορ πιθανόν να είχε μεγαλώσει, αλλά ο Γάλλος κίπερ έβαλε τη σφραγίδα του εκεί που χρειάστηκε. Οι αλλαγές των Τονάλι, Κεσί και Μεσίας αναζωογόνησαν τους Μιλανέζους μετά την ανάπαυλα, όμως, η επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια δεν άφηνε περιθώριο ελπίδας για την ανατροπή.

Τελικά, ανέλαβε ο Ζλάταν επί προσωπικού, για να σώσει έστω τον βαθμό. Και το έκανε με το γκολ Νο300 της καριέρας του στα Top-5 πρωταθλήματα (μόνο οι Κριστιάνο και Μέσι περισσότερα), με ένα εντυπωσιακό γυριστό στο ύψος της μικρής περιοχής κι ανάμεσα στους στόπερ των Μπιανκονέρι.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Φλορέντσι, Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Μπακαγιόκο (46' Κεσί), Μπενασέρ (46' Τονάλι), Σαλεμάκερς (69' Καστιγιέχο), Ντίαθ (90+2' Μαλντίνι), Κρούνιτς (46' Μεσίας), Ιμπραΐμοβιτς

Η κατάσταση στην πρώτη εφτάδα

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα