Ζλάταν: «Ορθά μιλά ο ΛεΜπρόν για τον ρατσισμό, εγώ δεν θα ασκήσω πολιτική»

Ζλάταν: «Ορθά μιλά ο ΛεΜπρόν για τον ρατσισμό, εγώ δεν θα ασκήσω πολιτική»

Ζλάταν: «Ορθά μιλά ο ΛεΜπρόν για τον ρατσισμό, εγώ δεν θα ασκήσω πολιτική»

bet365

Εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον Guardian και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ακτιβισμό και τον σχολιασμό της πολιτικής κατάστασης στις ΗΠΑ από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς αλλά και στα social media.

Ο Σουηδός φορ μίλησε - όπως συνηθίζει - ανοιχτά τόσο για τον δυνάστη Χρόνο ο οποίος δεν τον φοβίζει, όσο και για το χτύπημα στον Αθπιλικουέτα το οποίο δεν μετανιώνει.

Ο Ίμπρα δηλώνει ότι θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο όσο το σώμα του τού το επιτρέπει, ότι δεν έπρεπε ο αρχηγός της Τσέλσι να τα βάλει με τους συμπαίκτες του και πως «η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω. Αν όλα ήταν τέλεια, δεν έχουμε τίποτα να συζητήσουμε. Ακόμα κάνουμε λάθη. Κανείς δεν είναι τέλειος.

Στις ψηφιακές πλατφόρμες βγάζεις μια εικόνα με 20 φίλτρα και φαίνεσαι τέλειος. Αλλά όταν σε βλέπω στην πραγματικότητα δεν είσαι τέλειος. Φαίνεσαι κανονικός όπως όλοι οι άλλοι. Οι άνθρωποι προσποιούνται ότι είναι τέλειοι. Εγώ λέω: ''Είμαι τέλειος όταν είμαι ο εαυτός μου.'' Δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνω λάθη. Αλλά μαθαίνω από αυτά.».

Ενώ όταν ο δημοσιογράφος του Guardian αναφέρθηκε στον ΛεΜπρόν Τζέιμς σημειώνοντας ότι βρίσκει πολλές ομοιότητες στη νοοτροπία των δύο αθλητών, ο Ζλάταν στάθηκε στον ακτιβισμό και τον πολιτικό σχολιασμό της πραγματικότητας από τον 4 φορές πρωταθλητή του NBA.

«Ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους. Η πολιτική τους χωρίζει. Αν μιλάμε για ρατσισμό, είναι κάτι άλλο. Αυτό είναι κάτι με το οποίο δεν συμφωνώ. Αλλά δεν κάνω πολιτική. Αν το έκανα, θα ήμουν πρόεδρος τώρα.

Δεν τον γνωρίζω προσωπικά [τον Τζέιμς]. Δεν τον κρίνω. Ό,τι και να κάνει με τους ρατσιστές, έχει δίκιο, γιατί όταν 50.000 σε λένε γ@μημένο τσιγγάνο, είναι το ίδιο. Αυτό είναι [επίσης] ρατσισμός. Αλλά δεν κάνω πολιτική. Κάνω αθλητισμό. Αυτός είναι ο τρόπος που μεταδίδεις την αγάπη».

 

SERIE A Τελευταία Νέα