Ζλάταν: «Κάθε πρωί ξυπνάω με πόνους, αλλά συνεχίζω μέχρι τελικής πτώσης»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ζλάταν: «Κάθε πρωί ξυπνάω με πόνους, αλλά συνεχίζω μέχρι τελικής πτώσης»!

bet365

Και να που ο χρόνος προσπαθεί να νικήσει τον Ζλάταν, ο οποίος παραδέχεται ότι πονάει κάθε πρωί που ξυπνάει, αλλά συνεχίζει με πείσμα και με αδρεναλίνη στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Ο Ιμπραΐμοβιτς σε ακόμα ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του στον Guardian, αναφέρεται στην κατάστασή του, έχοντας πλέον πατήσει τα 40 έτη ζωής και παραδέχθηκε πως πλέον οι μέρες γίνονται όλο και πιο δύσκολες όταν πρέπει να σηκωθεί το πρωί και να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς στις εγκαταστάσεις της Μίλαν.

Ωστόσο, αυτό που τονίζει είναι πως ξέρει ότι μπορεί να πιέσει λίγο ακόμα τον οργανισμό του και εφόσον έχει αδρεναλίνη και... το λέει η καρδούλα του, θέλει να συνεχίσει. Μέχρι να μην μπορεί να το κάνει ούτε για λίγα λεπτά.

«Δεν έχει να κάνει με τη φήμη ή τα συμβόλαια. Έχει να κάνει με την αδρεναλίνη που αισθάνομαι κάθε μέρα και με κρατάει τη στιγμή που πονάω παντού κάθε πρωί. Οι περισσότεροι followers στα social media, τα περισσότερα λεφτά και η μεγαλύτερη προσοχή από τα media δεν θα σε κάνουν καλά. Αυτό που σε κάνει καλά είναι η αδρεναλίνη. Δεν έχω πρόβλημα να υποφέρω. Να μοχθώ. Είναι το πρωινό μου αυτό.

Η νέα γενιά με τόσα πράγματα που έχει πλέον, μπορεί να κάνει λίγα πράγματα και να κερδίσει αναγνώριση. Είμαι περήφανος που είμαι της παλιάς γενιάς. Έχω ακόμα στόχους που πιστεύω ότι μπορώ να εκπληρώσω.

Δεν θέλω ν' αποσυρθώ και σε δυο χρόνια από τώρα να καθίσουμε να ξανακάνουμε κουβέντα και να μετανιώνω γιατί θα είχα καταλάβει πως μπορούσα να συνεχίσω. Θέλω να το πάω μέχρι τελικής πτώσης, να πω ότι πράγματι “δεν μπορώ να το κάνω άλλο”» είπε ο Ζλάταν.

«Το έκανα επίτηδες για να του δείξω ότι δεν πρέπει να τα βάζει με συμπαίκτες μου και δεν είχε τα @@@ να τα βάλει μαζί μου» είπε για το χτύπημα στον Αθιπιλικουέτα, ενώ, αναφέρθηκε και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κάνει συνεχώς λάθος κοιτάζοντας το παρελθόν και συγκρίνοντας όλες τις καταστάσεις με την εποχή του Σερ Άλεξ...

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

SERIE A NEWS FEED